Detail og handel

iStock 1146545471 1 scaled

It har aldrig været mere relevant for detail- og handelsbranchen, som det er lige nu. Brands har skullet forbedre deres it-kompetencer og tage relevansen af offline, personlig handel op til genovervejelse, i en tid, hvor hele verden er gået over til online shopping, fordi det har været nødvendigt .

Tilgang

Fremsynede detailvirksomheder skal udarbejde strategier til en helt ny fremtid. Status quo er smadret. Alt, lige fra hvad vi køber, og hvor vi køber det, til hvordan vi betaler for det, har ændret sig.

Opfyldelse af behovene fra fremtidens forbrugere

Brands er nødt til at være mere kreative, dygtige og effektive i forhold til at vælge, hvor de skal lægge deres kræfter – og det er helt sikkert, at it skal være centrum for disse beslutninger. Detailvirksomheder skal evaluere deres aktuelle omnikanal-tilbud og finde muligheder for at forny sig og udfylde hullerne, så de kan tilpasse sig nye former for kundeadfærd og -præferencer..

Vores tilgang til detail og handel

I løbet af de sidste mere end 20 år har vi hjulpet mange af vores detail- og handelskunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Sådan gør vi:

  • Brug af intelligente data: Vores strategier er altid støttet af data. Vi dykker dybt ned i kundernes behov, værdier og adfærd ved hjælp af avancerede analyser. Hvad køber folk, hvordan køber de det, og hvad kan gøre shoppeoplevelsen sjov, interessant og sikker for dem? 
  • Udvikling af den bedste teknologi: Vi er stolte over at kombinere kreativt indhold med teknologi på nytænkende måder – både i de kunderettede processer og backend-processerne. Vi udvikler, forbedrer og opdaterer virksomheders digitale tilstedeværelse, eksempelvis gennem implementering af helt nye e-commerce-værktøjer, lancering af kampagner i apps eller brandtilstedeværelse på flere kanaler.
  • Accelerering ved hjælp af kreativitet: Vi markedsfører de digitale kompetencer, som vi har udviklet, gennem kreative og innovative kampagner. Vi accelererer vækst – væksten i et brands indflydelse, omdømme og selvfølgelig i brandets bundlinje. 
  • Hurtighed og fleksibilitet: Lanceringen af din handelsplatform er kun begyndelsen, og vi ved, hvordan vi skal skalere nye indsatser på få dage eller uger. Intelligente kampagner og kreative koncepter, som opbygger dit brand, og som vi kan tilpasse på kort tid..
  • Et leveringsdygtigt it-team: Vi hjælper dig med at opbygge et it-team, som altid leverer. Et it-team, som hurtigt udvikler den næste strategi og er drivkraften bag implementeringen af den, uanset om det er internt, eller om det er freelancere eller onsite. Vi mener, at resten herefter begynder at falde på plads.
  • Fremtidssikring: Vi står bag dig – både nu og fremover.

Vores kunder

Playstation
Bugaboo
BoConcept
Hans Anders
Ann Summers
Jumbo Markt
Deichmann
De Bijenkorf
Gazelle
IKEA
Beiersdorf
Masai
Marc OPolo
Tiger of Sweden
By Malene Birger
EMU Australia
Bol com
Stokke
Rituals
Microsoft
Playmobil
Weber
Philips
Playstation
Bugaboo
BoConcept
Hans Anders
Ann Summers
Jumbo Markt
Deichmann
De Bijenkorf
Gazelle
IKEA
Beiersdorf
Masai
Marc OPolo
Tiger of Sweden
By Malene Birger
EMU Australia
Bol com
Stokke
Rituals
Microsoft
Playmobil
Weber
Philips

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Har du spørgsmål?

Lasse Rasmussen

Managing Director Digital Marketing

Lasse Rasmussen

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.