Tiger of Sweden

Fremgang for et førende luksusbrand

Tiger of Sweden er et af IC Groups ypperste brands og det svenske mærke for luksusbeklædning til kvinder og mænd. For at kunne administrere onlinebutikken uafhængigt i fremtiden placerede DEPT® mærkets shop på e-handelsplatformen Salesforce Commerce Cloud tilbage i 2015. Men det var bare begyndelsen. Tiger of Sweden besluttede at ændre designet af onlineshoppen og linke de fysiske butikker til onlinekanalen for at skabe en problemfri shoppingoplevelse på tværs af kanaler, skabe stærkere international brandorientering og generere større salg i butikker.


Nyt design til onlinekanalenl

I august 2018 relancerede Tiger of Sweden deres onlinebutik med et nyt look. Butikken indkapsler den nye visuelle identitet for det svenske modehus, som tematisk afspejler både dets fortid og dets fremtid. Ud over de visuelle opdateringer tilbyder butikken også mere brandindhold end før. Modebevidste kunder kan nu finde ud af alt det, de har brug for at vide om brandet og historien om den nuværende kollektion, via sektionerne med historier og kollektionssider. Derudover har eksperter fra DEPT® optimeret navigationen og produktpræsentationen på siden med detaljer. For at reducere afvisningsfrekvensen og udføre bestillingsprocessen hurtigere og på en mere målrettet måde gør butikken stadig brug af en betalingsproces, der kan gennemgås på én side.

En digital butiksløsning giver mulighed for endeløse hylderf

Shopping i skyen

Inspirationen til digitaliseringen af butikken kom fra flagskibsbutikken i Københavns lufthavn. Det sted har kæmpe potentiale, men kunderne er lidt tilbageholdende over for at gå gennem tolden og shoppe, fordi de ikke vil bære for meget bagage.

Endeløse rækker

For at øge antallet af salg i flagskibsbutikker besluttede Tiger of Sweden at implementere Digital Store Solution. Denne tabletapp udvider Salesforce Commerce Clouds ydeevne til den fysiske butik. Kunderne kan nu vælge mellem hele vareudvalget – både varerne i butikken og online – og kan få de købte varer leveret til butikken, til deres hjem eller til rejsedestinationer.

Flere funktioner

For at forenkle ordrestyringen har DEPT® implementeret et særligt udviklet OMS-modul i Salesforce Commerce Cloud-platformen. Derudover er et plugin implementeret for at understøtte håndteringen af returneringer, og CRM- og PIM-systemer er integreret.

Ved første øjekast

Alle justeringer, der er knyttet til relanceringen, er tilgængelige på globalt niveau:

  • i 14 lande
  • i 6 valutaer
  • og på 5 sprog

Questions?

Commerce

Martin Kainzbauer

Discover more

Next Case

Paul Hartmann