Sony PlayStation

En platform til game changere

Sony PlayStation revolutionerede gaming-verdenen med banebrydende underholdning, revolutionerende grafik og gameplay. Sony PlayStation leverer utrolige oplevelser og fantastiske eventyr, så spillere kan fordybe sig i nye verdener og har adgang til hele universer i lige ved hånden. Takket være et stadigt voksende netværk af 80 millioner aktive brugere er Sony PlayStation anerkendt for sine innovative produkter og tjenester. Sony henvendte sig til DEPT® med en vision om, at Sonys globale målgruppe verden over skulle have mulighed for at købe Sonys officielle merchandise.

E-handelsvirksomhed

Ved hjælp af Depts digitale ekspertise blev PlayStation Gear-mechandisingplatformen født og lanceret over hele Europa. CentreSoft, som er Storbritanniens førende specialistdistributør af spil i flere formater, indgik en kontrakt med DEPT® for projektet på vegne af Sony. Depts strategiske medarbejdere analyserede den logistiske side af salgsmulighederne, mens de kreative og tekniske teams designede og opbyggede en skræddersyet e-handelsplatform, der kan prale af at levere en helt interaktiv online shoppingoplevelse. Markedsføringsteamet optimerede websitet og sikrede optimal ydeevne og søgesynlighed for det helt nye domæne. Der blev gennemført introduktionskampagner for at gøre opmærksom på den nye platform, engagere sig med målgrupperne og øge trafikken.

Kombiner gameplay med onlineshopping

Vores tilgang

Tag UX-designet skridtet videre

Nøglen til international erobring

Fordybende design

Resultatet

Samarbejdet med Sony PlayStation om at designe, opbygge og lancere en ny flersproglig e-handelsbutik over hele Europa var en stor bedrift for DEPT®. Hele projektet – fra det strukturelle design og planlægning til kodning og taktisk implementering – tog mindre end 6 måneder at gennemføre. Projektet blev netop fremskyndet, så det kunne gå live i forbindelse med verdens største gaming-konference, E3 Electronic Entertainment Expo, og være en del af Sony PlayStations årlige “Days of Play”-kampagne. Den indledende lancering af PlayStation Gear var en stor succes, og den dannede et solidt grundlag for fortsat vækst.

Stor synlighed i søgninger

Inden lanceringen som et helt nyt domæne havde playstation-gear.com ingen synlighed i søgemaskiner. Ved hjælp af en række værktøjer til overvågning af websiteydeevnen, gennemførelse af adfærdsanalyser og optimering i overensstemmelse med dette, nærmer websitet nu sig 3 millioner sessioner. Over 650.000 sessioner stammer fra organiske søgninger, og næsten 500.000 stammer fra betalte søgninger med gennemførelsen af organiske og betalte kampagner. Kanalerne fungerer sammen, og det sikrer, at PlayStation Gear er placeret på en fremtrædende plads i søgemaskiner.

Organisk søgnings-reach

PlayStation Gear er vokset i organisk synlighed for en række brand-, produkt- og generiske søgeforespørgsler siden lanceringen. Hver version af den flersprogede platform blev vist i over 2.000 kerneforespørgsler for søgning. Det var altafgørende for at lede trafik og konverteringer til websitet. Den organiske synlighed fortsætter med at vokse med over 650 roddomæner, der linker til websitet med mere end 76.000 backlinks. På en enkelt måned alene har organiske søgninger ført 82.000 sessioner til websitet.

Siden lanceringen i maj 2017 har PlayStation Gear vundet flere priser og anerkendes fortsat i gaming-fællesskabet og på de sociale medier. Det har styrket Depts forhold til Sony og ført til et langvarigt partnerskab takket være Depts fleksible arbejdsmetoder med en så stram en deadline..

Oplev websitet

Questions?

Executive Creative Director

Jake Welsh

Discover more

Next Case

Scandlines