Mode og livsstil

Mode og livsstil handler om at folk ser godt ud føler sig godt tilpas, så det er helt naturligt at brancherne afspejler disse værdier.

Tilgang

I løbet af de seneste år er der sket en tredobling af sælgere, der er gået fra fysiske butikker til onlinebutikker. Det understreger, hvor vigtig den digitale verden er for sektoren. For mode- og livsstilsforbrugere handler det ikke så meget om de bestemte produkter eller services, men hvilke følelser de vækker. Når folk shopper efter varer inden for mode eller livsstil, undersøger de andres erfaringer og læner sig op ad anmeldelser fra andre entusiaster. De har brug for at se kvalitetsindhold og erfaringer, der giver dem en god fornemmelse og berettiger deres valg.

Digital hverdag, fra catwalken til forbrugere

På trods af væksten i digitale budgetter formår nogle virksomheder i branchen stadig ikke at skabe en værdifuld rejse for kunderne. Hvert enkelt skridt på rejsen – fra første klik til betaling ved kassen og hinsides – skal være perfekt organiseret, for at de føler sig vigtige, og at deres behov er opfyldt. Og med en digital løsning, kan det lade sig gøre. Markeder i forandring, kanaler i udvikling og kreativ research baseret på dataanalyse tilvejebringer radikal innovation og nye måder at etablere forbindelse til kunder på..

Vores tilgang til mode og livsstil

I løbet af de sidste mere end 20 år har vi hjulpet mange af vores forbrugermode- og livsstilskunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Sådan gør vi:

  • Kend tallene. Vi gør brug af kvalitetsdata til at opnå indsigt, så vi kan forstå jeres målgrupper og markedet som helhed.
  • Altid i forreste række. Vores løsninger bruger den bedste og nyeste teknologi, der er håndplukket og integreret til at hjælpe jer med at nå jeres forretningsmæssige mål på effektiv visy
  • Handel i centrum. Mode og livsstil er kreative brancher, der fordrer en kreativ tilgang. Alle vores projekter er baseret på inspireret tænkning,og derfor kan vi nå ud til, engagere og fastholde jeres kunder..
  • Eksperter samlet. Hvert projekt er forskelligt, og derfor håndplukker vi et team til jer fra vores talentpulje, så I er sikre på at have de bedste folk til opgaven.
  • Klar til fremtiden. Vi skaber ikke bare sejre i nutiden, men vi planlægger også ind i fremtiden. Vi går ind for at etablere langvarige forhold til vores kunder, så vi virkelig kan forstå dem som brands og levere exceptionelle resultater.

Vores kunder

Wempe
Birkenstock
Ann Summers
GANNI
Deichmann
Wempe
Birkenstock
Ann Summers
GANNI
Deichmann

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Artikler

All articles

Har du spørgsmål?