Stokke

Stokke sætter nye online standarder

Den smarte Tripp-Trapp-højstol fra Stokke – populær hos både store og små. Det norske kultbrand stræber efter målet om at blive global markedsleder inden for børnemøbler og barnevogne af høj kvalitet. For at komme tættere på at indfri denne vision tog Stokke fat i DEPT® for at redesigne webbutikken og samtidig linke den til brandbutikkerne i London og Sindelfingen.

Stokke relancerer sin nye webbutik

Stokke har igen valgt Salesforce Commerce Cloud som sin e-handelsplatform. DEPT® optimerede webbutikkens tekniske ydeevne og moderniserede designet for at øge salget online. Eksisterende funktioner – såsom produktkonfigurationsværktøjet eller butikssøgefunktionen – er blevet migreret til den nye platform og perfektioneret. Den nye webbutik blev lanceret forskudt i Storbritannien, USA, EMEA, forskellige APAC-lande og Rusland..

Online og fysisk brandtilstedeværelse er ustoppelige, når de kombineres

“Endless aisle”-løsning i brandbutikken

Med Brand Stores baner Stokke vejen for en unik brand-oplevelse og skaber det perfekte sammenspil mellem et minimalistisk, moderne design og en naturlig, nordisk stemning. I tråd med strategien om at bruge butikken som en digital salgskanal besluttede Stokke at gøre shopping muligt uden et salgssted, samtidig med at der blev udviklet en problemfri shoppeoplevelse på tværs af kanaler. DEPT® forbandt derfor den fysiske butik med webbutikken ved at integrere tablet-appen “Endless Aisle” i Stokkes Salesforce Commerce Cloud-miljø.

Denne app udvider Salesforce Commerce Clouds funktioner til den lokale butik. Ved hjælp af tablets kan Stokke tilbyde sine kunder det samlede udvalg af produkter – både online og i butikken. Hvis kunden vælger et produkt i butikken, gennemføres købet kontantfrit via appen med et kreditkort, og produktet kan enten tages med hjem med det samme eller leveres til kundens hjem (eller en anden foretrukken adresse).

Fordele

  • Et større udvalg af produkter i butikken.
  • Betalinger kan gennemføres overalt i butikken.
  • Lange køer er fortid.
  • Hjemmelevering.

DEPT® var ansvarlig for hele projektstyringen og -implementeringen. Vores partner, XCEPTANCE, var ansvarlig for testplanlægning og -implementering.

Questions?

Discover more

Next Case

Ascot Racecourse