BoConcept

Fra digital platform til inspirerende showroom

Et nyt website, på to forskellige platforme til mere end 65 lande på 19 sprog og 39 valutaer. DEPT® løste opgaven for det danske møbelbrand BoConcept. Sammen udviklede vi en skalerbar løsning, der er bygget på Salesforce Commerce Cloud og integreret med Sitecore, samt et redesign af brandets website.

visual-light

Opbygning af en global e-handelsplatform

BoConcept repræsenterer 60 års dansk designtradition. Virksomheden sælger skræddersyede designermøbler og tilbehør. Med mere end 300 butikker i over 65 lande er det et globalt brand. BoConcept ønskede at forbedre webbutiksoplevelsen og henvendte sig derfor til DEPT® for at føre dette ønske ud i livet.

Vi hjalp BoConcept med at forbedre sin eksisterende e-handelsplatform. Vi omdannede den til et digitalt showroom, der også viser det samlede udvalg af varer og de uendelige tilpasningsmuligheder samt inspirerende indhold.

Brug af Salesforce Commerce Cloud for at muliggøre en omni-channel-oplevelse

Kravene til projektet var komplekse. BoConcept ønskede en e-handelsplatform, som viste de utallige tilgængelige tilpasningsmuligheder for kunderne, samtidig med at den også hjalp og ledte folk til franchisebutikkerne til køb og support via en skræddersyet betalingsproces.
Salesforce Commerce Cloud (SFCC) blev valgt som den bedste platform til at være kernen for brandets nye website.

Da BoConcept tilbyder et enormt antal tilpasningsmuligheder for hvert produkt – fra farve- og stofvalg til benhøjde og teksturvalg – arbejdede vores team tæt sammen med SalesForce for at udvikle tilpassede produktkonfiguratorer til produktoplysningssider, så kunderne kan opleve BoConcepts møbeltilbud på den bedst mulige måde.

boconcept-website

Kombination af SFCC og Sitecore for bedre kundeguidning gennem salgstragten

Virksomhedens tidligere website var hostet på Sitecore, og da BoConcepts medarbejdere løbende skrev og offentliggjorde brandet indhold, bad BoConcept os om at lægge begge systemer sammen og sikre, at de fungerede og samarbejdede, uden at slutbrugeren lagde mærke til det. Vi hjalp derfor med at koordinere en problemfri integration af begge platforme – samtidig med at websitet fortsat var online.

Vi brugte en omvendt proxy for at sikre, at begge systemer fungerede på det samme domæne. Herudover blev udvalgte sidesektioner i Commerce Cloud implementeret på en måde, hvor det blev muligt at dele oplysningerne med Sitecore. På denne måde var disse dynamiske elementer tilgængelige på begge platforme fra en enkelt kilde.

Et genopfrisket brand inspireret af sine nordiske rødder

Mens ét af vores teams arbejdede på integrationsprocessen, tog et andet team sig af brandets websitedesign. Når en kunde går ind i en BoConcept-butik, udfolder der sig en fantastisk designverden for kunden, hvor moderne møbler i høj kvalitet venter på at blive set og købt.

Vi ønskede at overføre disse følelser til brandets nye website, samtidig med at hvert produkts tilpasningsmuligheder blev vist. Vi kombinerede derfor virksomhedens nordiske rødder og værdier, som afspejles i BoConcept-møblernes moderne udtryk. Vi inkluderede også mere inspirerende brand-indhold, så kunderne kunne se BoConcepts produkter i et rigtigt miljø.

En lego-inspireret designstruktur sikrede muligheder for tilpasning

For at arbejde på den mest effektive måde muligt udviklede vi en modulær designstruktur, som havde flere lego-inspirerede komponenter, der let kunne samles, implementeres og redigeres, afhængigt af formålet med websiden. Derfor kunne vi redigere de eksisterende sider og oprette nye sider, der bruger de samme komponenter, som de andre sider.

Vi sikrede dermed, at brand-identiteten var ensartet over hele websitet. E-handelsskabelonerne giver også BoConcept mulighed for senere let at duplikere eller redigere sider, hvis der er behov det.

Oplev sitet

Spørgsmål?

Head of User Experience

Bo Bille

Discover more

Next Case

Louisiana