Banker, finans og forsikring

iStock 957624370 1 scaled

Alt imens digitale innovationer fortsætter med at vinde frem i forbruger- og forretningsverden, går bank-, finans- og forsikringsbrancherne igennem store forandringer for at kunne følge med. Forventningerne har aldrig været højere, og konkurrencen har aldrig været hårdere. 

Tilgang

Den mest betydelige ændring er, at der fokuseres på en kundebaseret tilgang: Folk har i dag mange valgmuligheder, og virksomheder er nødt til at prioritere sammenhængende processer for at fastholde kunderne. Når en kunde eller partner begynder at føle, at han eller hun ikke værdsættes, går der ikke lang tid, før han eller hun begynder at lede efter andre muligheder.

Når it møder finansbranchen

Finansbranchen er nødt til at udvikle sig konstant sammen med teknologien, så branchen ikke bliver hægtet af som følge af det konstante flow af nye aktører og nytænkende spillere – lige fra internetbanker og transaktionsdata i realtid til maskinlæring, blockchain og øjeblikkelige forsikringstilbud. Tiden til forandring er nu, og it fører an..

Vores tilgang til bank-, finans- og forsikringsbranchen

I løbet af de sidste mere end 20 år har vi hjulpet mange af vores bank-, finans- og forsikringskunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Sådan gør vi:

  • Centraliserede data – vigtig indsigt. Når du lærer mere om dine kunder, om deres behov og adfærd, kan du udvikle services, der hænger bedre sammen, så du kan leve op til og overgå deres forventninger.
  • Skræddersyet teknologi. I eni høj grad lovreguleret og dynamisk branche afhænger din forretning af, at den har de nyeste og bedste it-løsninger. Lad os arbejde sammen med dig om at udvikle og integrere de værktøjer, der ikke kun fungerer i dag, men også i fremtiden..
  • Kreativ og holistisk. Teknologi er kun så god som tankegangen bag den. Alle vores strategier understøttes af en 360-graders tilgang, så vi sikrer, at din digitale transformation er kundeorienteret og effektivitetsforbedrende for din forretning.
  • Forbliv fleksibel i en dynamisk verden. Teknologi står aldrig stille – og det bør du hellere ikke gøre. Fra den indledende beskrivelse til udførelsen og videre fremefter står vi ved din side hele vejen, så vi sikrer, at du er i front og ikke halter bagud.
  • Samarbejde er nøgleordet. Alle har noget vigtigt, som de kan bidrage med, og det er derfor vi opbygger et team med dine mål i tankerne. Ved hjælp af freelancere og fjernarbejdere til interne talenter koordinerer og samarbejder vi med dig, så din it-løsning kan blive så god som mulig.
  • Langsigtet vækst og succes. Vi løser ikke kun nutidens problemer, men vi planlægger også ind i fremtiden. Først da kan din forretning fortsætte med at levere den servicekvalitet , som dine kunder forventer.

Alt imens digitale innovationer fortsætter med at vinde frem i forbruger- og forretningsverden, går bank-, finans- og forsikringsbrancherne igennem store forandringer for at kunne følge med.

iStock 1258725147 1 1 scaled

New10

The making of a Corporate Startup

iStock 1218822023 scaled

ERGO

Creating customer insights

euronext1 scaled

Euronext

Accelerating innovation

Vores kunder

Euronext
ERGO Direkt
De Hypotheker
a s r
New10
Kempen
BPD
Euronext
ERGO Direkt
De Hypotheker
a s r
New10
Kempen
BPD

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Har du spørgsmål?

Peter Dam Johnse

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.