Rejse, fritid og hotel

iStock 1238998139 1 scaled

Rejse-, fritids- og hotelbrancherne, som er ekstremt konkurrenceprægede og værdidrevne, er om nogen afhængige af positive kundeoplevelser.

Tilgang

Størstedelen af rejsende læser mere end én anmeldelse, inden de bestiller en rejse, og de forventer personligt tilpassede rejseplaner. Derfor kan stærkt sammenknyttede data og et godt ry online gøre en stor forskel. Blot en enkelt eller to dårlige anmeldelser kan være udslagsgivende for, om kunder afgiver bestilling eller fortsætter deres søgning. Den optimale digitale oplevelser i disse brancher handler om mere end en pæn app eller et flot website: Det er en samlet og effektiv rejse på tværs af alle kanaler – fra research til rejsebestilling og hinsides.

Teknologi til rejse, turisme og hinsides

Kunder forventer at have al nødvendig information til rådighed – hvor som helst og når som helst. For at tage springet fra en online brochure til en komplet rejse kræves der dog en omfattende digital overhaling – især hvis I skal forblive konkurrencedygtige. Der kræves omfattende planlægning og et gennemtænkt design for at sikre, at hvert berøringspunkt er både brugervenligt og funktionelt.

Vores tilgang til rejse-, fritids- og hotelbranchen

I løbet af de sidste mere end 20 år har vi hjulpet mange af vores kunder inden for rejse-, fritids- og hotelbranchen med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Sådan gør vi:

  • Forstå jeres målgruppe. Få det fulde billede – fra intelligent målretning og håndtering af kundeforhold til marketing og efterfølgende kundeservice – via forskellige datakilder og enheder, så I kan yde en service, der går et skridt videre.
  • Overhal konkurrenterne ved hjælp af bedre teknologi. Bliv mobilvenlig og databasekyndig med de bedste it-løsninger. Skab bedre kunderelationer, overgå deres forventninger, og markér dig som deres foretrukne valg – hver gang.
  • Tænk smart – tænk kreativt. Teknologi er bare én af de ting, vi gør, men det er hvordan vi bruger den teknologi, som gør hele forskellen. Vi kombinerer det hele for at opnå de bedst mulige resultater – lige fra strategier og kreative aktiver til annoncekampagner og dataudnyttelse. 
  • Følg med markedet. Vores fleksible team står klar til at skalere din løsning, hvor der er behov for det, så du være i front og sætte tempoet, som dine konkurrenter skal forsøge at følge.
  • Effektivt teamarbejde. For at være den bedste skal du arbejde sammen med de bedste. Vi håndplukker og administrerer dit ideelle team. Uanset, om de er interne medarbejdere, som er en del af dit team, eller om de er freelancere eller onsite. Så vi kan hjælpe din forretning med at indfri og overgå sit potentiale.
  • Vind i dag og i fremtiden. Ægte succes betyder, at din forretning er klar til at håndtere både nutidige og fremtidige udfordringer. Vi tager højde for dette i vores planer – helt fra begyndelsen til udførelsen og videre..

Vores kunder

Schweiz Tourismus
Takeaway
Samsung
Formula E
Visit Berlin
Vacanceselect
Eurail
Butlins
TUI
Schweiz Tourismus
Takeaway
Samsung
Formula E
Visit Berlin
Vacanceselect
Eurail
Butlins
TUI

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Har du spørgsmål?

Peter Risborg

Managing Director

Peter Risborg

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.