Offentlig sektor og nonprofit

Dept Non Profit scaled

Organisationer i den offentlige sektor og nonprofit-organisationer arbejder typisk med lavere budgetter og begrænsede ressourcer, men de har stadig brug for den fulde pakke af markedsførings- og kommunikationsaktiviteter.. 

Tilgang

I disse sektorer har digital transformation skabt mere effektive, personlige og omkostningseffektive metoder til at få forbindelse til målgrupperne, end de tilsvarende offline-kanaler kan tilbyde. Nye trends og nyskabelser såsom crowdfunding, stemmesøgning, dataforskning drevet af kunstig intelligens og tingenes internet vender op og ned på, hvordan organisationer i den offentlige sektor og nonprofit-organisationer fungerer. Men deres tilbud er typisk ikke detail- eller produktbaserede. Det forventes nu, at offentlige tjenester står til rådighed med ganske få tryk på telefonskærmen, og mere abstrakte koncepter såsom intelligente byer er nu på dagsordenen. Velgørenhedsorganisationer er nødt til at gøre deres donationsinitiativer mere effektive og mindre komplicerede.

Engagement når folk har mest brug for det

Der kræves mere end en smart YouTube-video eller lanceringen af en ny kanal på sociale meder for at ændre, hvordan disse organisationer fungerer. De er nødt til at skabe en mere personlig kommunikationslinje mellem deres målgrupper og de ting, der betyder mest for dem. I stedet for at være procesdrevet og indefra-ud bør fokus være at blive kundedrevet og udefra-ind. Hvert enkelt berøringspunkt skal have et formål og give mening. For at skabe menneskelige forbindelser, der stikker dybere, er I nødt til en holistisk digital transformation, der er opbygget fra bunden.

Depts tilgang den offentlige sektor og nonprofit

I løbet af de sidste mere end 20 år har vi hjulpet mange af vores kunder i den offentlige sektor og nonprofit-kunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Sådan gør vi:

  • Avanceret dataforståelse. Vi ønsker at nå ud til de rette folk på det rette tidspunkt via de rette kanaler med det rette budskab. For at opnå dette dykker vi ned i dataene for at forstå jeres målgruppe og sikre, at jeres kommunikation er både personlig og effektiv.
  • Få gavn af det bedste inden for kundeoplevelser. Ved at bruge de seneste innovationer og digitale teknologier hjælper vi jer med at forbedre, hvordan jeres organisation fungerer, øge væksten og styrke jeres kundeservice.
  • Kreativitet møder strategi. Den offentlige sektor og nonprofit-sektoren har brug for en anden tilgang. De handler mindre om forretning og mere om mennesker. Via skræddersyede strategier og kreativ tænkning hjælper vi jer med at nå ud til og engagere jeres målgrupper på et mere personligt og meningsfuldt plan.
  • Fleksibilitet i en verden i forandring. Alt, hvad vi foretager os, er understøttet af fleksible arbejdsprocesser, så vi kan skalere efter behov og budgetter og samtidig holde os opdateret omkring ændringer i markedets trends og teknologi.
  • Vi arbejder sammen. Samarbejde er den eneste vej frem. Uanset projektet samler og administrerer vi de bedste folk til opgaven, så vi kan levere resultater inden for tidsrammen og budgettet.
  • Klar til fremtiden. Vi går ind for at danne og dyrke langvarige forhold med vores kunder, så de får tryghed og en kvalitetsservice lige så længe, som de har brug for os.

Organisationer i den offentlige sektor og nonprofit-organisationer arbejder typisk med lavere budgetter og begrænsede ressourcer, men de har stadig brug for den fulde pakke af markedsførings- og kommunikationsaktiviteter..

van

Van Gogh Museum

Unravel Van Gogh

DIGIN image rectangle farmer1

Justdiggit

Using the power of technology for a good cause

Vores kunder

Van Gogh Museum
Louisiana Museum of Modern Art
Justdiggit
NEMO Science Museum
Erasmus University Rotterdam
Van Gogh Museum
Louisiana Museum of Modern Art
Justdiggit
NEMO Science Museum
Erasmus University Rotterdam

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Har du spørgsmål?

Peter Risborg

Managing Director

Peter Risborg

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.