Bugaboo

En rejse mod nye muligheder

En platformmigrering, et nyt design og implementering af et helt nyt CMS-system – alt sammen på kun fire måneder. Det var den udfordring, som DEPT® påtog sig for den hollandske klapvognsproducent, Bugaboo. Bugaboo.com er nu live takket være et intensivt samarbejde, intelligente løsninger, omfattende viden fra Salesforce Commerce Cloud og banebrydende nyskabelser. En fremtidssikret, moderne webshop.

Fire måneder til at lancere et website i 26 lande

Global udrulning

I juni 2019 gik DEPT® i gang med at migrere Bugaboos webshop til Salesforce Commerce Cloud. Virksomheden har en webshop med global tilstedeværelse, og derfor kunne websitet ikke være offline så meget som et minut. Lanceringen af websitet skulle desuden følges af en global udrulning i 26 lande for at sikre, at alle børn, uanset hvor de befinder sig i verden, kan transporteres på en smart, komfortabel og tilpasset måde.

For at gøre den korte produktionstid og migrering mulig fandt vores team en mellemvej mellem Bugaboos ambitioner og designernes og udviklernes ambitioner, hvor vi implementerede ny Salesforce Commerce Cloud-teknologi og overholdte den skarpe deadline til Black Friday. De unikke funktioner såsom det helt nye Page Designer-værktøj, Livewords og tilpasningsværktøjer gjorde projektet til en succes. Bugaboo tilbyder et unikt produkt, der kan konfigureres, og derfor krævede dette aspekt også tilpasning. Vi udviklede eksempelvis en konfigurator, så kunden selv kan sammensætte og tilpasse sin klapvogn..

bugaboo-stroller

Vores tilgang

Page Designers brugervenlige funktioner

Udvikling med DEPT® SFRA

Migreringen af websitet og lanceringen af Bugaboo.com er kun begyndelsen på samarbejdet mellem Bugaboo og DEPT®. I den nærmeste fremtid skal vi arbejde sammen om at implementere interaktive 3D-modeller, der optimerer Livewords og Page Designer, samt implementere nye funktioner, som f.eks. muligheden for at dele brugerudviklede konfigurationer. Takket være disse ambitioner og planer vil Bugaboo fortsat være en stor aktør på e-handelsmarkedet i de kommende år.

Oplev websitet

Questions?

Strategy Director

Danijel Bonacic

Discover more

Next Case

Just Eat Takeaway.com