Energi- og forsyningsselskaber

iStock 627812054 1 scaled

De måder, hvorpå energi- og forsyningsselskabsbranchen driver forretning fornys ved hjælp af innovationer inden for teknologi. Energifremstilling, -overførsel og -distribution er under hastig forandring takket være it.

Tilgang

Forbrugere og virksomheder efterspørger grøn energi og forventer personligt tilpassede oplysninger, så de kan træffe velinformerede valg. Derfor redefinerer energi- og forsyningsselskaber forholdet til deres kunder, så de kan leve op til disse nye kundebehov. Der forventes engagement og digitale oplevelser samt levering on demand og intelligente services, som gør det let at drive forretning, samt værdifuld indsigt.

Accelerering af den digitale transformation for at opfylde energibehovene fra fremtidens forbrugere

Der er ganske enkelt behov for en digital transformation. Energiselskaber er nødt til at inkorporere automatisering og maskinlæring med innovationer, som f.eks. intelligente elnet, Tingenes internet og cloudcomputing. Når vi tager it til os, betyder det, at vi skal eksperimentere og opbygge digitale kompetencer med et fortsat fokus på kundeværdi. Det kræver en kulturændring fra fastholdelsen af status quo til en fremtid, der altid er under forandring.

Vores tilgang til energi- og forsyningsselskabers

I løbet af de sidste mere end 20 år har vi hjulpet mange af vores energi- og forsyningsselskabskunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Sådan gør vi:

  • Datadrevet indsigt: Det er altafgørende at samle data fra forskellige enheder og platforme for at forstå den samlede kunderejse og din forretning. Vi udarbejder handlingsorienteret indsigt, så du kan forbedre de beslutninger, du træffer, og reducere risikofaktorer og sårbarheder.
  • Brug af den bedste teknologi: Innovationer giver mulighed for nye forretningsmodeller og forbedrede kundeforhold. Vi hjælper dig med at vælge og implementere de teknologier, der passer til din forretning. Vi hjælper dig løbende, så du opfylder både dine kortsigtede og langsigtede mål.
  • Kreativ indvirkning: Du er nødt til at være kreativ og kombinere data og teknologi på nytænkende måder, så du giver dine kunder mere værdi. Vores strategier giver dig mulighed for at vokse om accelerere din indvirkning på kreativ vis.
  • Hurtighed og forretningsfleksibilitet: Du har brug for hurtighed og fleksibilitet, så du kan være på forkant med konkurrenterne og få din omsætning og markedsandel til at vokse. Vi ved, hvordan vi kan hjælpe dig med at skalere hurtigt og effektivt – lige fra forretningsidéer til test med kunder til hurtig udrulning på tværs af alle dine kanaler.
  • Det rette team, så du får succes: Vores specialister er fokuserede på at få din forretning til at vokse. Uanset, om de er interne medarbejdere, som er en del af dit team, eller om de er freelancere eller onsite. Vi hjælper dig med at opbygge det it-team, som opnår succes – igen og igen.
  • Vi sørger for, at din forretning bliver ved med at vokse: Vi tror på langvarige kundeforhold, der giver dig tryghed og et langsigtet samarbejde.

De måder, hvorpå energi- og forsyningsselskabsbranchen driver forretning fornys ved hjælp af innovationer inden for teknologi.

GasVanonRoad 1 1

Gas Networks Ireland

A customer driven strategy

Vores kunder

Gas Networks Ireland
IKEA
Oxxio
Eneco
General Electric
Gas Networks Ireland
IKEA
Oxxio
Eneco
General Electric

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Har du spørgsmål?

Sanne1x1 scaled

Managing Director

Sanne Huldalgaard

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.