Fødevarer og landbrug

Food1 scaled

Digitalisering og udbredningen af internetadgang har ændret landskabet for fødevarer og landbrug for evigt. Det, der normal anses som en mere gammeldags branche er rent faktisk meget teknisk – med moderne produktionsmetoder og forsyningskæder.

Tilgang

Der er dog stadig et stykke vej endnu hvad angår måden, hvorpå brancherne kommunikerer og interagerer med forretningspartnere, leverandører og slutforbrugere. Når det handler om fødevarekilder, -produktion og -forbrug, er der adskillige unikke kommunikationsmæssige og interaktionsmæssige udfordringer.

Modernisering af landskabet for fødevarer og landbrug

For at sikre kvalitetsprodukter og gennemskuelig kommunikation er landbrugs- og fødevarebrancherne strengt regulerede. I nutidens sundheds- og etisk bevidste verden forventer folk, at de kan få alt at vide om deres mad, inklusive dens oprindelse og produktionsmetode. Der er ikke plads til forkerte påstande, så formidlingen skal være nøjagtig og koncis. Digital teknologi forvandler, hvordan disse sektorer gør forretning. Der udvikles hele tiden nye økosystemer og arbejdsmetoder, der resulterer i mere effektive forretningsmodeller, e-handelsplatforme såsom D2C og nye leveringsmetoder. Hvis data og analyse er frøene, er digital transformation vandet. I kombination giver det jeres forretning potentialet til at vokse mere end nogen sinde.

Vores tilgang til fødevarer og landbrug

I løbet af de sidste mere end 20 år har vi hjulpet mange af vores landbrugs- og fødevarekunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Sådan gør vi:

  • Høster information. Solide og indsigtsfulde data er centrale for enhver velfungerende digital strategi, da de informerer valg og maksimerer potentialet for engagement.
  • Innovation hele vejen. Alle vores projekter leveres med håndplukkede teknologiløsninger, der er skræddersyede til jeres behov og integreret perfekt for at minimere forstyrrelser og skabe maksimal effekt.
  • Kreativ tænkning dækker alle de rette vinkler og er en essentiel del af enhver digital kampagne. Det sikrer, at dataene og teknologien ikke blot udnyttes intelligent, men også med den rette indvirkning for øje.
  • Proaktiv, ikke reaktiv. Den digitale verden er hele tiden i forandring, så I er nødt til at ændre jer med den. Alle vores strategier er designet til at give jer den fornødne fleksibilitet, der resulterer i en ny og bedre slags kompetence.
  • Et dedikeret team. Vi håndterer jeres teams udvælgelse, briefing og resultater – uanset om det består af internt personale, kontraktbaserede eksperter eller en blanding af de to. For at ramme den rette balance mellem hastighed og kompetence..
  • På den lange bane. For os er et ægte partnerskab den eneste måde at opnå succes på. Når I arbejder sammen med os, lægger vi både planer for nutiden og fremtiden for at sikre, at jeres mål ikke blot nås, men overstiges.ll.

Vores kunder

Indigo
Florensis
Swissmilk
Betty Bossi
Chocomel
Arla Foods
Indigo
Florensis
Swissmilk
Betty Bossi
Chocomel
Arla Foods

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Har du spørgsmål?

Lasse Rasmussen

Managing Director Digital Marketing

Lasse Rasmussen

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.