Vi er Dept

sbcIJs6w min

Vi hjælper vores kunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning ved at skabe førende digitale produkter, services og kampagner.

2000+

medarbejdere

Vores team på mere end 2.000+ erfarne eksperter strækker sig over
10 lande i Europa og Nord- og Sydamerika.

04

Kerneservices

Som et digitalt bureau for kreativitet, teknologi og data leverer vi det komplette sæt af kompetencer til vores kunder og hjælper dem med at opbygge og accelerere deres digitale forretning.

30+

Kontorer

Vi efterlever mantraet ‘big enough to cope, small enough to care’. Vi tilpasser os vores kunder og de enkelte projekter. Det gør os i stand til at arbejde med et hvilket som helst brand i verden.

1996

Grundlagt i

Siden 1996 har vi hjulpet vores kunder med at opbygge og accelerere deres digitale forretning ved at skabe førende digitale produkter, services og kampagner

NbIckvLg
The Webby Awards

57

Awwwards

59

The Lovie Awards

28

DAD Awards

16

Vi elsker at arbejde målrettet på at vækste jeres virksomhed og inspirere jeres kunder. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det også er rart at vinde priser. Her er nogle af vores største bedrifter.

Vores kunder

SteelSeries
Bugaboo
Canyon
Gant
Patagonia
Muuto
BoConcept
Samsung
Audi
IKEA
Playstation
Brenntag
Dansk Industri
SteelSeries
Bugaboo
Canyon
Gant
Patagonia
Muuto
BoConcept
Samsung
Audi
IKEA
Playstation
Brenntag
Dansk Industri

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

En del af Dept

Disse bureauer er en del af Dept. De arbejder alle i fuldt integrerede teams med resten af Dept. Nogle er “boutique”-bureauer, som bevarer deres egen specifikke profil, mens de er fuldgyldige medlemmer af Dept-familien.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.