Brand, Campaigns & Content

sbcIJs6w min

Mere end nogensinde før er brands nødt til at genoverveje deres budskabsstrategi, deres stemme og sågar deres formål i verden. De mest effektive brands afhænger af kreativitet, teknologi og data for at skabe autentiske brandoplevelser og fortælle ægte historier.

Tilgang

Vi blander gammeldags kreativ storytelling med de bedste dele af nutidens teknologi. I en verden, hvor folk har mistillid til store brands og big data, skaber vi brands med en personlighed, som folk elsker at elske. Brands der udlever deres sociale ansvar. Med mere end 20 års reklameerfaring og en 100 % digital DNA ved vi, hvad det kræver at finde rundt i den nye digitale virkelighed, skabe nye muligheder og gribe dem.

Sammen med Samsung har vi opbygget og administreret et unikt ambassadørprogram. Vi skabte en kampagne på tværs af medier for Museum Den Haag, der har verdens største samling af Mondrian-kunstværker,
i anledning af deres 100 års jubilæum. Og med hjælp fra fodboldspilleren Jérôme Boateng skabte viopmærksomhed omkring JBL under VM – og nåede ud til mere end 5 millioner kunder. Men det er ikke alt. Vi skaber også projekter, der fremmer vores industri,såsom DEMO Festival, verdens største festival for video-, film- og grafikdesign.

Vores kreative team skrider hurtigt frem, når de udvikler og transformerer brands med udgangspunkt i strategi og identitet. Vi hjælper med at udtænke og udvikle kampagnerne og aktiveringerne, der hjælper jer med at trives i en foranderlig verden, og samtidig nå ud til og etablere forbindelser via sociale medie- og influencer-strategier. Takket være vores interne produktionsteam kan vi søsætte kampagner enormt hurtigt. Tag et kig på alle vores kreative services, eller kontakt en af vores eksperter direkte.

Har du spørgsmål?

Sanne1x1 scaled

Managing Director

Sanne Huldalgaard

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.