Kampagne og aktivering

Marketingfolk ser efter muligheder for at skille sig ud i den reklamemættede mængde. Men med så mange annoncer, som flyder ubemærket rundt, hvad skal der så til for at udarbejde en kampagne eller aktivering, som hænger ved? Vores eksperter hjælper dig med at bruge kreativitet, som henvender sig til rigtige mennesker og ikke spilder din tid, uanset om det handler om et pålideligt budskab, et sjovt script eller intelligent branding.

Skil dig ud

Så din brandhistorie er fuldstændigt fantastisk, og du ved lige præcis, hvem der skal høre om den. Nu skal du stille dig selv disse spørgsmål: Hvordan, hvor og hvornår får jeg fat på min målgruppe i en verden, som er mættet af konkurrerende indhold? Relevans er nøgleordet, når du skal skille dig ud blandt GIF’er med katte, hoteltilbud og babybilleder.

Alt i ét

Nogle gange består den bedste kampagne, der skal formidle din historie, ikke af annoncer. Det er derfor vi betragter det, som du skal formidle, fra alle synsvinkler. Det betyder, at vi ikke holder fast i en fastsat løsning til hvert enkelt problem, men vi kigger på de virkemidler, som vi skal bruge , så vi kan få din brandhistorie ud til din målgruppe. Hvis det kræver, at vi udvikler et flot website, bruger intelligent SEA, eller maler gigantiske vægmalerier i 7 forskellige byer, så har vi både talentet og stor viden internt.

Sådan kan vi hjælpe

Dept er et fællesskab af kreative talenter. Designere, copywritere, strategikere, dataeksperter og marketingfolk arbejder alle godt sammen med vores teknologispecialister. Når alt kommer til alt, er storytelling lige så relevant i dag, som det var tidligere , men teknologi er det, der forandrer en almindelig historie til en fantastisk historie. Én, der skiller sig ud i mængden af GIF’er med katte, og som nemt gør sig bemærket. Og uanset om dine mål er brandopbygning, salgsgenerering eller begge dele, så sørger vi for at holde øje med og måle dine kampagner, så du kan tilpasse dem derefter og sikre den bedste effekt.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.