Google

Alle virksomheder i dag har en eller anden form for forhold til Google. For virksomheder, som er afhængige af digital marketing, hjælper Dept med Googles produkter og services, så de kan forny sig og accelerere deres forretning.

To revolutionerende platforme

Google revolutionerede søgning og online annoncering. Google ejer de søgemaskiner, der ligger nr. 1 og nr. 2, og Googles Android-operativsystem har en global markedsandel på 75 %.

Google har i høj grad påvirket informationstidsalderen. Som digitalt marketingsbureau er det altafgørende for os, at vi forstår Google og Googles teknologier, så vi kan hjælpe vores kunder. Googles forretningsprodukter er opdelt i to primære divisioner:

Google Marketing Platform

Google Marketing Platform (GMP), som blev rebrandet i 2018, samler Googles medie- og analyseservices i en altomfattende teknologipakke. Ved hjælp af GMP kan virksomheder planlægge, købe, måle og optimere digitale medie- og kundeoplevelser. Den omfatter Display & Video 360 (tidligere DoubleClick), Search Ads 360, Analytics 360,Data Studio, Optimize 360, Surveys 360 og Tag Manager 360.

Google Cloud Platform

Google Cloud Platform (GCP), som er en række cloudcomputing-services, tilbyder hosting, infrastruktur og bearbejdningskapacitet til dataanalyse. GCP giver udviklere mulighed for at udvikle, implementere og skalere applikationer, websites og services i den samme infrastruktur som Google. Platformen omfatter også services til brug af maskinlæring og kunstig intelligens.

Takket være den problemfrie integration mellem de to platforme får virksomheder mulighed for at indsamle, analysere og bruge deres forretningsdata optimalt.

Depts Google-praksis

Dept hjælper B2B- og B2C-virksomheder med at få mest muligt ud af Googles platforme. Vi har hjulpet JYSK med at udtænke og udvikle en marketingsstrategi for Google-søgning til 20 lande. JYSK opnåede betydelige resultater, der maksimerede deres resultat, ved at automatisere processerne og udvikle en handlingsorienteret opsætning.

Derudover har vi overvundet den største dataudfordring for Rituals. Tidligere havde brandet, som sælger luksusprodukter til hjemmet og kroppen, et særskilt website for hvert land. Det er ikke særligt godt i forhold til
din SEO, når du tager alt det gentagede indhold i betragtning, fragmenteringen i domæneautoritet samt det store spild af crawl budget med mere end en million sider.
Nu er websitene samlet til ét .com-domæne med mange positive resultater til følge: se dem her.

Vi har udarbejdet den perfekte kunderejse for De Hypotheker, så de kunne forblive den største aktører på markedet. Da vi hjalp med at fastsætte de digitale og strategiske rammer, hjalp vi virksomheden med at se hele kunderejsen og definere kvaliteten af en bruger endnu bedre.

Vores kunder

Rituals
Google
Rituals
Google

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Tilgang

Certificeret Google-partner og officiel videreforhandler af GCP og GMP

En del af Googles International Growth Programme

Implementerbar overalt

Snak med os om Google

Lasse Rasmussen

Managing Director Digital Marketing

Lasse Rasmussen

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.