Brandidentitet

Hvis dit brand var en person, ville brandidentiteten definere, hvordan personen ser ud, hvad personen siger, hvordan personen interagerer med andre, og hvad personen håber på at opnå. Det er derfor altafgørende, at du udarbejder den rette brandidentitet. Den hjælper med at afspejle dit brands historie og sikre, at kommunikationen er ensartet på tværs af flere kanaler, som f.eks. annoncer eller dit website.

Vores brandstrategikere hjælper dig med at definere dit brands identitet, uanset om du har brug for et nyt logo, en opgradering af din nuværende identitet eller et komplet nydesign.

Bliv bemærket

Det er ikke kun forbeholdt store virksomheder at hæve sig over mængden. Alle brands vil blive bemærket, hvis du kan finde ud af, hvad der gør netop dit brand unikt. Vi kombinerer denne unikke identitet med vores viden om det marked, du driver forretning på, og de teknologiske muligheder for, at dit brand kan skille sig ud. Tilsæt hårdt arbejde, tålmodighed og vedholdenhed i udarbejdelsen af din brandidentitet, og så har du et brand, der virkelig skiller sig ud.

Sådan kan vi hjælpe

Vi starter med at få en forståelse af dig og din forretning. Det vigtigste, som vi gør her, er at tale med de mennesker, som definerer dit brands karakter, nemlig dine medarbejdere. Vi udfører interviews og indsamler oplysninger, der er vigtige for brandidentiteten, i hele virksomheden. Vi analyserer, hvem du konkurrerer mod nu og i fremtiden, og hvad dine klienter eller kunder siger.

Vi kombinerer alle disse oplysninger i en indtagende, skarpskåret historie, en visuel karakter og en brandstrategi, som hjælper med at opbygge din brandidentitet. Vores team af grafiske designere hjælper dig med udførelsen: fra visitkort til en ny video til dit websites design. Når du skal udvikle et brand, som folk husker, kræver det en konsekvent brug af skrifttype, farver, billeder og sprog, men det er det hele værd. Din brandstilguide hjælper dig med at administrere dit fremtidige marketingmateriale og -kampagner – både online og offline.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.