Salesforce

Salesforces praktiske løsninger til handel og marketing bruges med stor succes af mange virksomheder.

10+

Years of experience

70

SFCC Developers

Tilpas din kunderejse

Commerce Cloud er den perfekte platform til at drive forretning med Commerce og Marketing Cloud. Platformen anvender kundedata på tværs af alle dine kanaler og al din kommunikation. Som Salesforce-partner hjælper Dept brands med deres strategi, implementering og udførelse.

Salesforce Commerce Cloud tilbyder kunderne en ensartet oplevelse på hele deres rejse. Dette giver forbrugerne en personligt tilpasset oplevelse, hvilket skaber større relevans, højere salg og forbedret kundetilfredshed. Producenter eller brands, som ønsker at sælge direkte til forbrugerne (D2C), vil opleve, at Commerce Cloud er en praktisk løsning, som giver dem mulighed for at udvikle en fuldendt platform. Her er nogle eksempler på programmets funktioner:

Tilgængelighed uden grænser

Produktudvalg, kampagner, kundeservice og ordreafgivelser kan ses fra alle kanaler: web, sociale medier, mobil, butik og e-mail.

Salesforce Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud er den perfekte løsning til at få dit brands kendskabsgrad og omsætningen til at vokse. B2C-marketingfolk kan bruge dette aspekt til effektivt at udarbejde kampagner og opbygge kunderelationer. På denne måde kan du integrere mediekøb med kundedata og personligt tilpasse engagementet på tværs af alle kanaler. Gør personlig kundekommunikation mere relevant og værdifuld.

Salesforce Pardot

Salesforce Pardot anvendes specifikt til B2B-marketing automation. Virksomheder med lange salgstragter kan bruge dette værktøj som en praktisk løsning til både lead-generering og marketing.

Salesforce order management

Salesforce Order Management er specifikt egnet til store e-commerce-virksomheder. Det tilbyder funktioner til at sikre, at kundernes ordrer
behandles korrekt, udføres rettidigt, og at returneringen kan håndteres fleksibelt og nemt.

Vores kunder

Canyon
Birkenstock
ONeill
Tiger of Sweden
Canyon
Birkenstock
ONeill
Tiger of Sweden

Vi værdsætter først og fremmest et godt samarbejde med vores kunder. Det er årsagen til, at mange af dem har samarbejdet med os i årevis som deres betroede partner.

Tilgang

Salesforce Gold Partner

Stor viden og erfaring

Implementerbar overalt

Snak med os om Salesforce

Willem Blom

Director

Willem Blom

Cases

Salesforce ønsker at hjælpe virksomheder med at opnå mærkbare resultater. Det er vigtigt, at vi formidler dette ønske ind i den digitale verden.

download 8

Bugaboo

En rejse mod nye muligheder

canyon2

Canyon

Ride without limits

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.