Motion design

Vi behøver vist ikke fortælle dig, at video og film er den næste store ting. Hvert minut uploades mere end 600 timers video online. Du har brug for indhold, der skiller sig ud. Noget, som adskiller sig fra det, som dine seere forventer, og noget, som adskiller sig fra det, som du forventer. De mest fremsynede virksomheder bruger video og film til at forbedre deres brands og digitale oplevelser, så de sikrer, at de skiller sig ud i nutidens tætpakkede digitale virkelighed.

Sådan kan vi hjælpe

Vores team af designere ved, hvordan de skal skabe nogle af de mest fantastiske video- og filmkreationer, som findes. Vi hjælper med at designe, producere og levere video, film og grafik til alle former for medier. Vores arbejde spænder på tværs af forskellige discipliner fra 3D til flad 2D-animation og Augmented Reality. Sammen med vores designstudie, Studio Dumbar (en del af Dept), finder vi det rette miks af design og teknologi, så din forretning kan få endnu større succes.

Vi tager udgangspunkt i at lytte til det, som du gerne vil opnå med dit indhold. Vi taler om din foretrukne stil og samler alt i et storyboard. Vores designteam omsætter dette til et helt nyt værk og hjælper dig med animering, lydeffekter og voice-over. Med hjælp fra vores videoproduktionsteam får vi det hele til at spille. Vores digitale marketingteam kan hjælpe dig med at bruge dataanalyser til at måle og optimere dine kampagner, så du sikrer, at din flotte video ses af de rette folk på det rette tidspunkt.

Men det er ikke alt. Nogle gange kan vi også lide at gøre ting, som udvikler vores branche, eller som egentlig bare er sjove at gøre. Derfor er vi også medarrangører af DEMO-festivalen, som er den største festival for video, film og grafik i verden. I november 2019 overtog Design in Motion (DEMO) Hollands største togstation, Amsterdam Centraal, og bød over 250.000 lokale og internationale passagerer velkommen hver dag. I 24 timere viste alle 80 skærme på stationen nogle af verdens bedste videodesigneres talent og skabte en platform, hvor nye, lovende talenten samt anerkendte favoritter kunne vise deres værker. Læs hele historien.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.