Back to all articles

Milla Jovovich er frontfigur i ny kampagne for Johnnie Walker skabt af Dept

Victor Marcus Lunde
Victor Marcus Lunde
Account Director & Head of Business Development
Length
4 min read
Date
23 November 2021

Hollywood skuespillerinde Milla Jovovich er ny frontfigur for det førende brand inden for skotsk whisky i ny kampagne skabt af DEPT®.

Kampagnen som er den anden i rækken af “The Walkers” konceptet, som blev lanceret tidligere i år med Adrien Brody i hovedrollen, går live i fjorten lande i hele Østeuropa på TV, på sociale platforme, i digitale annoncer og outdoor reklamer. DEPT® har ansvaret for den kreative kampagne mens PR og marketingstrategi er udviklet af United Partners.

Formålet med kampagnen er at inspirere folk til at“Keep Walking”, altså at fortsætte, holde hovedet højt og sprede positivitet og mod. “Milla er den perfekte ambassadør” siger Jessica Otero Ely, Account Director hos DEPT®. “Hun legemliggør inspirationsgrundlaget for den kreative retning for kampagnen; Østeuropas handlingsorienterede og modstandsdygtige ånd.”

Kampagnen taler til modtageren med mottoet: “Less Talking, Keep Walking”, der afspejler både Johnnie Walkers handlingsorienterede tankegang og Østeuropas progressive natur. “Kampagneideen stammer fra en kraftfuld indsigt, der binder brand, region, Milla og vores publikum sammen.” forklarer João Inácio, Associate Creative Director hos DEPT®. “Handling vægtes tungere end ord, og Milla er ligesom Johnnie et perfekt eksempel på en der lever op til mottoet: “Less Talking, More Walking”.

“Johnnie Walkers grundlægger var klar over, at de største begivenheder ikke forekommer i en lineær rækkefølge” fortæller Dora Fejes, Senior Brand Manager Whisky, Diageo Østeuropa. “Fremskridt sker, når du foretager uventede drejninger og risikerer det hele, mens du går mod dine egne uforfærdede grænser. Kampagnen med Milla Jovovich afspejler Johnnie Walkers etos og indkapsler det i vores inspirerende “Less Talking, Keep Walking” kampagneretning.”

Kampagnen er instrueret af Paul WS Anderson, kendt for film som Resident Evil-serien (2002-2016), Alien vs Predator (2004) og Monster Hunter (2020), som indkapsler Milla Jovovichs selvtillid og livlighed med den stilfulde og eksklusive energi som brandet står for.
 
“Less Talking, Keep Walking er en god beskrivelse af den tilgang Milla og jeg har haft til de film vi har lavet sammen” forklarer Paul WS Anderson. “Så det var en fornøjelse at udforske grænserne for kinetisk handling og skønhed yderligere med et legendarisk brand som Johnnie Walker.”

“Det filmiske forløb og vores forskellige scener fortæller en historie om ubarmhjertig fremskridt og kreativitet, ledet af en ikonisk “walker” Milla Jovovich,” tilføjer Manuel Di Tolve, Creative Director hos DEPT®. “Vi ønskede at skabe en følelse af konstant bevægelse; den rigtige gåtur stopper aldrig, så vores kamera bliver ved med at trække sig tilbage for at matche Millas tempo.”

Kampagnen med navnet “Less talking, More Walking” lanceres i Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Estland, Ungarn, Israel, Letland, Libanon, Rumænien, Rusland, Serbien, Tyrkiet og Ukraine.

Tak til:

Client: Diageo
Marketing Director Eastern Europe: Konstantin Tamirov 
Sr. Brand Manager: Dora Fejes

Agency: Dept 
Executive Creative Director: René Verbong
Creative Director: Manuel Di Tolve
Associate Creative Director: João Inácio
Creatives: Michael Phillips, Anwar Okasha & Ramin Bahari
Agency Producers: Dennis Gijsbers & Kimberley English
Account Director: Jessica Otero Ely
Design: Sander van Lit, Immanuel De Jong

Director: Paul W.S. Anderson
DOP: Stuart Graham
Executive Producer: John Brocklehurst 
Producer: Mark Collins

Editor: Govert Janse 
Sound Design: Wave Studios Amsterdam
Sound Designer: Alex Nicholls-Lee
Music Company: Friday Music
Music Supervisor: Steph Grace-Summers
Music Composer: Rob Jager
Post Production: Moving Picture Company
Producer: Thomas Cole
Grading: Philip Hambi
VFX Set Supervisor: Jim Radford
2D VFX Supervisor: Pedro Santos
3D VFX Supervisor: Matteo La Motta 

PR and Marketing Strategy: United Partners 

More Insights?

View all Insights

Har du spørgsmål?

VP of Marketing, EMEA

Mellissa Flowerdew-Clarke