CX & Design

x1IkwxJw min

De mest succesrige virksomheder sætter kunden i centrum i enhver henseende. Det er efter vores mening forskellen mellem en god digital oplevelse og en fremragende oplevelse. Vi stræber efter at hjælpe vores kunder med at levere disse digitale oplevelser på et højere plan. En fremragende kundeoplevelse er lig med glade købere og forretningsmæssig vækst.

Tilgang

Vi hjælper jer med at digitalisere processer, produkter, tjenester og transaktioner ved at designe kundeoplevelser, der opbygger jeres digitale forretning fra hurtige, kortsigtede gevinster til langsigtede strategiske planer. Vores team af designere har brugt mere end de seneste 20 år på at designe effektfulde og moderne digitale produkter..

Sammen med Bose har vi banet vejen for AR-oplevelser inden for mainstreamlydprodukter. Med Formula E gav vi fans alt det, de behøvede for få en førsteklasses oplevelse på racerbanen. Og med lanceringen af DigiB, udløberen til digital innovation for den kemiske distributionsproducent Brenntag, satte vi gang i den digital transformation for en B2B-gigant.

For at I kan mærke den største effekt fra starten, hjælper vi jer med at inddrage praktisk kundeindsigt for at skabe et road map, en strategi og et koncept der alle er bæredygtige. Vi tror på, at du er nødt til konstant at tage ved lære og justere din tilgang via en grundig (og ægte) forståelse af dine kunder, for at kun kan skabe effektfulde oplevelser, der får folk til at smile.

Derfor arbejder vores teams meget tæt sammen med jeres faktiske kunder i forbindelse med design, test og iteration. Tag et kig på alle vores CX- og designtjenester, eller kontakt en af vores eksperter direkte. 

Har du spørgsmål?

Jonas Therkildsen

Managing Director

Jonas Roland Therkildsen

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.