UX & Design

UX-design (User Experience) handler om at optimere design, så kunden har en positiv interaktion med dit produkt og er ivrige efter at bruge det ofte. Den bedste måde at give en optimal brugeroplevelse på er at guide brugerne, så de kan udføre deres opgaver så let som muligt.

Smartphones og smart-enheder er nu nærmest uundværlige dele af hverdagen, så brugere har en bedre digital forbindelse end nogensinde før. Det betyder også, at kunders standarder for digitale oplevelser er højere. Kunder med en digital forbindelse foretrækker et UX-design, der er lige så smukt, som det er funktionelt. Støder de på et dårligt designet produkt, vil de snarere kaste det væk end at kæmpe med det.

Derfor ligger brugeroplevelsen til grund for alt, hvad vi foretager os. Dept kombinerer årevis af designerfaring med branchens bedste digitale kreative fagfolk. Vi er klar til opgaveafgrænsning, teknisk arkitektur, design, UX og udvikling.

Vores designere stræber efter at skabe brandoplevelser, der er attraktive, effektive og intuitive. De kan optimere dine brand- og platformdesign for at sikre den optimale interaktion i din målgruppe. Vi fokuserer på at opdage alt det, vi kan, om brugeradfærd, så vi kan skabe en helstøbt, unik oplevelse for netop dit brand og din målgruppe.

For at levere den oplevelse er vi nødt til at udføre lidt gravearbejde. Vi vil vide lidt mere om din målgruppe. Hvad er deres ønsker? Hvad er deres behov? Hvad er deres forventninger?

For at opnå den indsigt og de data, bruger vi flere værktøjer til at sætte os bedre ind i din målgruppe. Fra markedsresearch til kontinuerlig brugeranalyse i form af heatmaps og test af anvendeligheden. Test er af afgørende betydning for at skabe et website eller en app, der virkelig måler, hvor god din slutbrugers oplevelse er.

Uanset om du har en idé til et nyt produkt, vil afprøve en ny navigationsstruktur eller vil teste en app, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der ifølge dine brugere er særlig praktisk, pænt at se på eller brugervenligt.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.