Content governance

Den digitale verden er storforbruger af content. Derfor arbejder vi alle hårdt med at skabe kvalitetsindhold, der kan bruges overalt. Som er let at bruge på tværs af platforme, kanaler og enheder. Og som kan nå ud til vores målgrupper, hvor som helst og når de er klar.

Vi elsker at skabe content, der er meningsfyldt, nyttigt, underholdende og værdifuldt. Og vi elsker at præsentere det for lige præcis de målgrupper, der ønsker det.

Men hvordan planlægger og administrerer man sit content uden at drukne i strømmen ord, billeder og lyde? Og uden at overdrive.

Din content-strategi er afgørende. For hvordan kan du skabe indhold uden at kende budskabet, strukturen, målgruppen, arbejdsgangen og håndteringen? At lave digitalt content uden en strategi svarer groft sagt at kaste maling på en væg og krydse fingre for, at den hænger ved.

At have en content-strategi betyder, at du kan sige nej til materiale, der ikke passer ind. Det betyder, at du kan planlægge og administrere indhold, der opfylder brugeres målsætninger. Og det betyder, at du er være udstyret med redskaber som en tone of voice-guide og kontinuerlig revision for at sikre kvaliteten og overensstemmelsen.

Vores erfaring med content-strategi har gjort vores kunder i stand til at håndtere deres indholdsmæssige udfordringer. Hvad enten det gælder revision af rodede websites eller tekstforfatning til forskellige brancher kan vi udstyre jer med de unikke redskaber, I har brug for.

Og vi stopper ikke dér. Lanceringen af jeres website, app eller kanal på sociale medier er blot begyndelsen. Nu starter arbejdet for alvor. Digital styring er nødvendig for at udvikle og vækste jeres brands nye platform og sikre, at den vokser på en planmæssig, bæredygtig og kontrollerbar vis. Fordi vi er vant til at samarbejde med kunder på lang sigt, har vi opbygget omfattende erfaring i styringen af digitale aktiver. Vi ved, hvilke personer, værktøjer, budgetter og færdigheder der kræves, for at digitale aktiver kan fungere problemløst og vokse. Hvordan? Fordi vi har gjort det før.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.