Technology & engineering

2017 30 05 Dept Amsterdam Marketing Sfeer JRF0041 1 1440x810 c

For at teknologi for alvor kan sætte gang i innovation og vækst, er virksomheder nødt til at finde en balance mellem at modernisere deres eksisterende investeringer og udnytte nye innovationer.

Tilgang

Vi hjælper jer med at bygge og implementere teknologiløsninger, der skaber virkelig forretningsmæssig værdi. Træningen, værktøjerne, processerne og teknologierne, vi bruger, har alle til formål at sætte jeres virksomhed i stand til udrette mere. Vi har mere end 20 års erfaring i at bygge og integrere de nyeste teknologier, promovere mikro-service-baserede API-arkitekturer, der maksimerer datafleksibiliteten og muligheden for genbrug på tværs af flere kanaler.

Vi har mangeårige partnerskaber og stor erfaring på tværs af en række førende platforme til digital teknologi, inklusive content management-systemer, handelsløsninger og platforme til digitale oplevelser. Vi lancerede Bugaboos nye globale e-handelsplatform i 26 lande. Vi hjalp Canyon ved at kombinere marketing- og cloud-teknologier for at skabe en komplet platform til kundeoplevelser. Vi hjalp Foundation Medicine ved at skabe en platform til dataanalyse, der er afgørende i kampen mod kræft, og som bruges af mange af verdens førende genomforskere.

Vi er mere end bare teknikere. Ud over den tekniske implementering kan vi hjælpe jer med at migrere mellem platforme, oplære jeres team, implementere styringsrammer og styrke optagelsen i organisationen, uanset om det gælder et enkelt land eller på tværs af mere end 40 lokalmarkeder. Vi har etableret skalerbare digitale team og robuste teststrategier. Vores QA-analytikere er eksperter inden for anvendeligheds-, enheds- og funktionstest, og vi anser sikkerhed som en fundamental komponent på alle trin i udviklingscyklussen. Tag et kig på alle vores teknologi- og udviklingsservices, eller tag springet, og kontakt en af vores eksperter direkte.

Har du spørgsmål?

Jonas Therkildsen

Managing Director

Jonas Roland Therkildsen

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.