Administrerede services 24/7

Problemer onsite og nedetid kan påvirke din forretning betydeligt, nu hvor teknologi er ved at blive et vigtigere aktiv end nogensinde før. Når du outsourcer din it-drift, sikrer du, at du har de bedste eksperter i dit team.

Dept yder support og leverer administrerede services døgnet rundt, så du får ro i sindet, når du ved, at din forretnings online drift er funktionsdygtig og skaber omsætning. Desuden kan vi også stille den nødvendige uddannelse til rådighed for dine medarbejdere, så din forretning forsat er i front i forhold til konkurrenterne.

International infrastruktursupport

Solen går aldrig ned for globale virksomheder. Vores internationale tilstedeværelse sikrer, at vi kan hjælpe dig 24/7 i alle områder og på alle sprog. Depts infrastrukturspecialister står altid klar til at håndtere og løse ethvert problem, som din forretning måtte står over for, i driften af websites, handelsplatforme og digital infrastruktur..

Når vi tager ansvar for platformene fra start til slut, kan vi sænke dine samlede ejeromkostninger og hjælpe dig med at få mere ud af dem på samme tid.

Hurtigt reagerende helpdesk

Vores helpdesk, som er bemandet af uddannede eksperter i førende digitale platforme, yder 1. til 3. linje-support. De er altid klar til at løse problemer, der kræver afhjælpning nu, og de hjælper dig med at foretage opdateringer til indhold og website. Desuden står vores teams også klar til at foretage mindre forbedringer og udføre ændringsanmodninger samt administrere din udgivelses- og udrulningsplan.

Uanset om din forretning har brug for support til sit interne DevOps-team eller en fuldt administreret løsning, så kan du altid række ud til vores team, hvis du har brug for en hurtig løsning på enhver teknologisk udfordring, som din forretning måtte stå over for.

Hosting og vedligeholdelse

Vores specialister i infrastruktursupport kan stå for den globale hosting af dine websites. Vi udfører vedligeholdelse af din infrastruktur proaktivt, overvåger vigtige præstationsmål og leverer komplette service- og tilgængelighedsrapporter, der giver dig ro i sindet, når du ved, at dine digitale platforme altid er i topform.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.