Performance marketing

2017 16 02 Amsterdam Marketing DEPT TALKS JRF  30 preview

I en verden med flere brands, kanaler og kontaktflader end nogensinde før har virksomheder brug for smart performance marketing; unikke og skræddersyede marketing budskaber, der gør det muligt at opnå nye højder inden for personaliseret kommunikation.

Tilgang

Vores performance marketing-team hjælper brands og virksomheder med at vækste og accelerere deres digitale forretning. Vi kombinerer en stærk ekspertise i performance, dataanalyse og kreativitet under ét tag. Vi blev grundlagt for mere end 20 år siden, og vi behøver ikke tænke i digitale eller ikke-digitale baner. Vi gør bare det, der behøves, for at gøre jeres kampagner mere effektive. Det er derfor, vi har givet virksomheder besparelser på hundredtusindvis af dollars på bundlinjen.

Sammen med detailkæden JYSK skabte vi en marketingstrategi for global søgning med prædiktive prognosefunktioner. Vi hjalp Vacanceselect med at sikre, at du
nu kan finde din drømmeferie med et enkelt klik. Og vi hjalp gamingudstyrsproducenten SteelSeries med at opnå en tocifret procentvækst via en full-funnel mediestrategi.

Vi hjælper jer – fra kvalificerede leads til onlinekøb – med at måle og optimere jeres full-funnel og øge konverteringen. Vi hjælper jer – fra tidligere kundesøgninger og køb til online og offline shoppingadfærd – med at automatisere processerne med at skifte, analysere, fortolke og identificere den bedste måde at bruge jeres mediebudget på. Vi indfrier hypen omkring maskinlæring og kunstig intelligens og udnytter værdien i data ved at sætte jeres datahus i stand. Tag et kig på alle vores Performance marketing-services, eller kontakt en af vores eksperter direkte.

Har du spørgsmål?

Sanne1x1 scaled

Managing Director

Sanne Huldalgaard

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.