GANT

Global transformation af e-handel

Lancering af et helt nyt e-handelssystem og et helt nyt design – på bare fem måneder. DEPT® tog gladeligt denne udfordring op på vegne af modebrandet GANT. Vi tog en pragmatisk tilgang til de reelle udfordringer: At få webshoppen i gang så hurtigt som muligt, at fortsætte arbejdet (som stadig er igangværende) med et nyt design og udvikle en ny lancering. Resultatet er en fremtidsparat webshop, der passer perfekt til GANTs moderne karakter.

Bevar nysgerrigheden

GANTs drivkraft er troen på, at man aldrig skal stoppe med at lære. Det koncept skabte fundamentet, som det succesfulde tøjmærke blev bygget på – helt tilbage fra begyndelsen i 1949. At forblive nysgerrige, at lære mere og at være åbne for nye idéer og synspunkter – det er det, det handler om, ifølge GANT. Det kommer ikke som en overraskelse, at de udtrykker denne holdning i deres mode og de tilhørende kampagner, hvor det primære fokus er på at være inkluderende.

Selv om GANT allerede havde en solid tilstedeværelse online, ville de gerne udvikle sig yderligere på det digitale felt. Indtil da brugte de flere typer software, og deres webshop afspejlede ikke GANTs identitet, som de ellers er stolte af.

Covid-19 har kun øget vigtigheden af en robust onlinetilstedeværelse. Nedlukningen tvang fysiske butikker til at lukke dørene og medførte, at detailhandlere udelukkende kunne sælge deres varer online. Det var tid til at få GANT til at skille sig ud ved at give webshoppen et nyt design og samtidig sikre, at websitet forblev fremtidsparat ved at skifte til ét samlet softwaresystem.

Vores tilgang

Klar til fremtiden med Salesforce Commerce Cloud

Webshoppen skal – bogstaveligt talt – kunne klare det hele

En verdensomspændende digital strategi

Oplev websitet

Questions?

Discover more

Next Case

ABOUT YOU