News

JYSK x Dept vinder Danish Digital Award 2020 i kategorien ROI

Lasse Rasmussen
Lasse Rasmussen
Managing Director Digital Marketing
Copenhagen

Torsdag den 4. juni rullede den første digitale udgave af Danish Digital Award over skærmen. Vinderen af kategorien ROI var JYSK med casen “JYSK Nordic E-Business runder 1 milliard i omsætning” udviklet af Dept.

Juryen har valgt vindercasen ud fra flere parametre, og valget blev under showet begrundet således: “Dette års vinder er en case, der med en skarp digital strategi og en solid digital løsning på imponerende vis understøtter kerneforretningen og skaber vækst. Casen demonstrerer, hvordan en vedholdende digital markedsføringsindsats kan optimere medie-køb, løfte onlinesalget og drive trafik til fysiske butikker.”

Hos Dept er vi virkelig glade for prisen, som viser, at Dept har kunnet bidrage til JYSKs vision om at forblive i tæt kontakt med kunden på både deres digitale platform og i deres fysiske butikker.

For Dept er kategorien ROI en særlig vigtig kategori at vinde, da det viser, at vores arbejde udmønter sig i målbare resultater for vores kunder, og det er en vigtig succesfaktor i alle vores kundeforhold. Vores kunder skal mærke tydelig effekt af deres investeringer og altid føle sig sikre på, at vi skaber flotte resultater for dem og deres forretning. Denne pris er med til at underbygge vores altid eksisterende fokus på vores kunders visioner og forventninger samt vores resultatorienterede og strategiske tilgang til business-casen.

Lidt om casen

JYSK har i sin digitale marketingstrategi anlagt et full funnel fokus, der dækker den komplette kunderejse – fra inspiration til konvertering. Alt sammen baseret på en datadrevet tilgang, hvor JYSK i høj grad lader machine learning og algoritmer råde. Inden for paid search valgte JYSK for to år siden at indgå i et tæt partnerskab med Dept om håndteringen af al paid search annoncering. Gennem dette samarbejde har JYSK formået at sikre et strategisk fokus på betalt annoncering på tværs af 20 markeder. Et fokus, der bl.a. har til formål at sikre tilstedeværelse på Must Win kategorier, Omnichannel bud-optimering, hvor butiksbesøg tages med i bud-algoritmerne, forståelse af forbrugerrejsen fra inspiration til konvertering – alt i alt sikre, at betalt annoncering er toptunet til at møde forbrugeren.

Hos Dept er vi stolte af prisen og takker for det gode samarbejde med JYSK.

Questions?

Lasse Rasmussen

Managing Director Digital Marketing

Lasse Rasmussen

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.