Back to all articles

DEPT® sikrer global AWS partnerstatus

Peter Dam-Johnsen
Peter Dam-Johnsen
Commercial Director
Length
2 min read
Date
7 February 2022

DEPT® har sikret sig globalt Select Consulting Partnerskab med AWS (Amazon Web Services), der understreger sin position som bureauet, der hjælper kunder med at accelerere deres digitale rejse. 

AWS Partner Network (APN) er et globalt fællesskab, der benytter sig af programmer, ekspertise og ressourcer til at opbygge, markedsføre og sælge kundetilbud. En plads på programmet gør det muligt for virksomheder at demonstrere deres tekniske erfaring og ekspertise inden for cloud-løsninger.

Depts DevOps team har arbejdet med AWS i flere år, og de har leveret prisvindende cloud-infrastrukturløsninger til globale brands og lokale virksomheder, herunder Just Eat Takeaway, TUI, Triumph Motorcycles, St. James’s Place og Omron.

Jonathan Whiteside, Global SVP of Technology and Engineering, fortæller: “Cloud-baserede infrastrukturer er standardvalget for enhver digitalt ambitiøs organisation, men at få det bedste ud af dem kræver stadig betydelig erfaring i at bygge og implementere.”

“Med over otte års erfaring med at arbejde med AWS og mange igangværende engagementer rundt om i verden, har DEPT® en dokumenteret track-record på alle stadier af AWS-administration fra migrering af ældre infrastruktur til automatisk skalering af serverløse arkitekturer; men dette partnerskab vil frigøre mange muligheder for at drage yderligere fordel af AWS-tjenester for at optimere og accelerere cloud-løsninger for vores kunder.”

Klik her for at læse mere om Depts DevOps ekspertise.

Questions?

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen

More Insights?

View all Insights