Back to all articles

DEPT® og ny opkøbte Hello Monday ligger i spidsen som Metaverse-eksperter

Victor Marcus Lunde
Victor Marcus Lunde
Account Director & Head of Business Development
Length
4 min read
Date
17 March 2022

DEPT® er frontløbere inden for tech og marketing i metaverset for brands som Algorand, Eurovision Village 2021 og Lagunitas. Og med bureauets seneste opkøb, Hello Monday, når fagligheden helt nye højder.

Det globale digitale bureau DEPT® annoncerer nu lanceringen af ​​deres dedikerede Metaverse-praksis, som hjælper brands med at redefinere den måde, de interagerer med forbrugerne på. En ekspertise som i høj grad kommer til at trække på kræfterne, som Hello Monday bringer til bordet efter opkøbet i sidste uge.

Johanne Bruun Rasmussen, Grundlægger af Hello Monday: “Det er super spændende for Hello Monday og DEPT® at aktivt tage teten her. Vi arbejder allerede rigtig meget med denne type løsninger og vi ser frem til at skabe produkter i samarbejde med resten af DEPT®.”

I 2021 vandt Hello Monday kategorien Site of the Year Users’ Choice ved Awwwards for det digitale gamingunivers Star Atlas, som er blockchaindrevet og findes i metaverset.

Den nye Metaverse-praksis, som vil arbejde på tværs af DEPT® og Hello Monday, inkluderer krypto- og blockchain-udviklere, spilbyggere, 3D-kunstnere og -skabere, virtual og augmented reality-eksperter og softwareingeniører, som udvikler innovative Web3- og metaverse-oplevelser for kunderne.

DEPT® arbejder i øjeblikket med adskillige globale brands inden for mode, underholdning og handel, og vil i de kommende uger lancere en række nye projekter lige fra fængende oplevelser til NFT-markedspladser.

Max Pinas, Executive Creative Director hos DEPT®


“Vi har allerede stor erfaring med Web3-teknologier, hvor vi virkelig kommer ind under huden på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at udvikle kundeoplevelser, som aldrig er set før,”

“Virksomhederne har nu mulighed for at bygge 3D-verdener fra bunden og udvide kundeoplevelser til en helt ny virkelighed. Med vores dedikerede Metaverse-praksis er vi i stand til at bygge bro mellem CMO og CTO. Vi ser det som en stor kreativ mulighed; vi er ved begyndelsen af ​​en ny digital tidsalder.”

I løbet af det sidste år har DEPT® været på forkant med Web3-innovation og skabt banebrydende løsninger:

  • Maj 2021 – Eurovision Village 2021 – et multi-prisvindende projekt og en virtuel 3D-verden. Den banebrydende virtuelle oplevelse samlede titusindvis af besøgende fra hele kloden i en unik oplevelse for at fejre Eurovision i Rotterdam i 2021.
  • September 2021 – Teamede op med Journee og  lancerede den første Meta Festival nogensinde, hvor over 4.000 mennesker besøgte Metapolis-verdenen for at høre foredrag fra digitale pionerer.
  • November 2021 – Lancerede den første open source, white-label-løsning, kaldet Algomart, til lancering af en NFT-markedsplads, bygget på Algorand blockchain. Siden da blev Algomart brugt af Motorsport Games til at lancere deres 24-timers Virtual Le Mans-markedsplads, og Drone Racing League blev den første sportsliga til at drive en NFT-markedsplads gennem Algorand. I øjeblikket er store internationale brands og forhandlere ved at udvikle nye markedspladser på Algomart.

På baggrund af disse projekter har DEPT® kombineret ekspertise fra hele sit + 2.500 personer store team for at lancere den globale Metaverse-praksis, med planer om at udvide teamet til hundrede specialister inden årets udgang. Depts praksis omfatter ekspertise inden for blockchain-teknologi, decentraliserede applikationer, AR, virtuelle oplevelser, kryptovaluta og data, sammen med resultatorienteret kreativ markedsføring.

DEPT® har derudover annonceret, at de lancerer verdens første ‘24 timer i metaverset’-begivenhed i juni 2022, der forbinder hele verden i den største Meta Festival til dato. Begivenheden vil samle fremtidsfokuserede innovatører, teknologi, brands og mennesker i et virtuelt event kaldet Metapolis, med hundredvis af foredrag, musik, workshops og meget mere.

Læs mere om vores Metaverse-praksis

More Insights?

View all Insights

Spørgsmål?