Mediestrategi

Udvikler du en digital strategi fra bunden, ændrer du en tidligere strategi, eller udruller du online-kampagner? En klar mediestrategi hjælper dig med at opbygge brandkendskab, fremme engagementet, opnå højere konverteringer og/eller reducere købsomkostningerne. Din mediestrategi er dit road map, rammerne for og din guide til at sikre, at din marketingindsats ikke sker i en silo samt at den henvender sig til den rette målgruppe. Den koordinerer din marketingsindsats både over og under bundlinjen og sikrer, at du får mest muligt ud af dit marketingbudget.

Vores eksperter har over 20 års erfaring med alle de vigtigste områder inden for marketing. Både online og offline – fra søgemaskineoptimering (SEO) til konverteringsoptimering (CRO) og fra go-to-market- strategier til administration af sociale medier. Vi er også specialister i at levere overbevisende content marketing, PR- og PPC-kampagner.

Sådan kan vi hjælpe

Vi tager altid udgangspunkt i dine forretningsmål, og vi lægger en plan for, hvordan vi når dem. Det er grundlaget for dit road map. Planen omfatter køb, kundeengagement, en mediestrategi, og hvordan du arbejder på tværs alle kanaler. For at nå ud til folk skal du først vide, hvem de er, og hvor de er. Derfor starter vi med en omfattende analyse af din målgruppe og aktuelle kundebase. Når vi indsamler data om din målgruppes adfærd online, får vi oplysninger, som vi kan bruge til udforme kunderejsen.

Ved hjælp af vores konklusioner kan vi anbefale en plan, som tager hånd om alle mulige huller. Vi sætter også fokus på, hvordan du kan udnytte kortsigtede og langsigtede muligheder, så du kan udvikle din digitale marketingtilgang. Vi kan hjælpe dig med at implementere din strategi på det rette tidspunkt via de rette kanaler. Dette omfatter udarbejdelsen af det bedste miks af egne, optjente og betalte medier.

Det er vigtigt, at vi overvåger og sporer alle klik og konverteringer løbende. Resultaterne kan herefter sammenholdes med dine KPI’er. Vi deler ugentlige, månedlige eller kvartalsmæssige rapporter med forklaringer af indvirkningen af, præstationen af og prognoserne for de næste faser. Når alt kommer til alt, giver en integreret tilgang mellem alle marketingkanaler de bedste resultater.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.