Data og intelligence

Den virkelighed, som nutidens økonomi befinder sig i, betyder, at dem med de bedste datasystemer og kompetencer vinder – uanset branchen. Data er den hjørnesten, hvorpå virksomheder skaber deres digitale transformationer og fremmer brugertilpasninger. Men uden en klar vision og parametre, der skal være en rettesnor for strategier og beslutninger, trækker dataprojekter ofte i langdrag.

Indsamling, fortolkning og oversættelse af data til nyttig indsigt er noget, som vi gør hver dag. Vores team, som består af mere end 100 dataeksperter og -analytikere, bruger data- og segmenteringsstrategier til at fremme beslutningstagning og designe virkningsfulde brandoplevelser. Vi identificerer og prioriterer quick wins. Data er kun relevante, hvis du forstår, hvad de betyder, og det er derfor, at vi hjælper dig med brugervenlige platforme og dashboards, så du kan finde nye kilder til vækst.

Sådan kan vi hjælpe

Vi anvender en lang række kvalitative og kvantitative undersøgelsesmetoder, så vi kan få en dybdegående forståelse af brugeren. Hvem er din målkunde, og hvordan opfører din kunde sig? Hvilke enheder og kanaler bruger din kunde? Hjælper designet af dit website eller din app brugerne med at nå deres mål? Det er vigtigt at tage disse spørgsmål i betragtning, før du træffer beslutninger, der har vidtrækkende konsekvenser.

Webanalysedata kan fortælle os præcis dét, som brugerne foretager sig på din platform, men der er ét ubesvaret spørgsmål: Hvorfor gør de det, som de gør? Det er her, hvor kvalitative undersøgelser såsom interviews og brugertest kommer ind i billedet, så du kan få et fuldt overblik over brugeradfærden.

Vi ved, hvordan vi skal etablere en kundedataplatform (CDP), så vi sikrer, at du har en omfattende database over kundeprofiler til rådighed. Med en datahåndteringsplatform (DMP) kan du være sikker på, at du får detaljeret indsigt i forskellige målgruppesegmenter, så du præcist kan identificere de rette folk på det rette tidspunkt. Og selvfølgelig kan vi hjælpe dig med at holde dig inden for databeskyttelseslovgivningen, så du sikrer, at din virksomhed overholder reglerne, når den vokser.

Med disse værktøjer ved hånden bliver fremtidig planlægning præget af velovervejede beslutninger. Og velovervejede beslutninger giver resultater.

Flere services i Data og intelligence

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.