Back to all articles

DEPT® opkøber data science & software bureauet Raybeam

PR Project Revere Launch Raybeam
Victor Marcus Lunde
Victor Marcus Lunde
Account Director & Head of Business Development
Length
3 min read
Date
12 January 2022

Det amerikanske data science & software bureau Raybeam er blevet en del af Dept, et af de hurtigst voksende digitale bureauer i verden. Raybeam udvikler skræddersyede data-centrerede applikationer og software, der hjælper brands som Google, Microsoft, Yahoo og Facebook med at navigere i deres big data-udfordringer, øge omsætning og optimere omkostninger. Med konsulenter på kontorer i Massachusetts, Californien og Texas vil Raybeam accelerere deres globale vækst ved at blive en del af DEPT®.

“Data har altid været et stærkt værktøj for virksomheder, men nu er det simpelthen uundværligt.” Fortæller DS Anderson Song, medstifter af Raybeam. “Vi hjælper vores kunder med at bruge data til deres fordel på en langvarig, praktisk og etisk måde, og DEPT® er af samme overbevisning. Vi er glade for at bringe vores ekspertise og udviklerteam til DEPT®, da vi får mulighed for at udvide vores services til store dele af verden og dermed hjælpe endnu flere virksomheder med at løse deres komplekse dataudfordringer.”

Raybeam blev grundlagt i 1997 og har lige siden opbygget deres service i at udvikle værktøjer og platforme inden for SEO, SEM, data warehousing og business intelligence. Virksomheden er anerkendt for deres skræddersyede udvikling af datadrevne applikationer og værktøjer, hvor der lægges vægt på procesautomatisering og algoritmiske udfordringer såsom budgivning, routing, anbefalinger og andre salgs-, marketing- og kundefokuserede løsninger.

“I DEPT® hjælper vi vores kunder med at træffe beslutninger bedre, hurtigere og mere velinformeret.” Fortæller Lasse Rasmussen, Managing Director hos DEPT®. “Data og teknologi spiller en stor rolle i vores løsninger, og Raybeam har mere end 20 års erfaring i at hjælpe kunder med at løse komplekse dataudfordringer med skræddersyede løsninger. Sammen med vores eksisterende udviklerteams i USA og i resten af verden vil Raybeam være med til at løfte vores data intelligence kompetencer globalt.”

Med hovedkontor i Amsterdam og støttet af investeringsfirmaet The Carlyle Group, er DEPT® et af de hurtigst voksende digitale bureauer med over 2.500 ansatte i 25 lande fordelt over 5 kontinenter. DEPT® forener kreativitet, teknologi og data i integrerede teams for kunder som Bose, Patagonia, Google, KFC og ASOS. 

Raybeam bliver en del af Depts stærke technology & data team i USA ledet af Rocket Insights og Devetry, som begge er blevet en del af DEPT® inden for de seneste år. Deres historik inden for udvikling af skræddersyede løsninger understøtter Depts nyligt annoncerede martech platform Ada by DEPT®, som giver virksomheder adgang til sublim teknologi som understøtter deres performance marketing, kreativitet, data- og medieoptimering.

PALAZZO fungerede som financiel rådgiver for Raybeam i denne transaktion.

More Insights?

View all Insights

Spørgsmål?

Spørgsmål?