News

Dept lancerer alt-i-en martech-platform til brands og virksomheder

Willem Blom
Willem Blom
Director
Rotterdam

Byd velkommen til Ada by Dept, en marketing-teknologiplatform designet til at hjælpe brands med at opbygge og accelerere deres digitale forretning. Kreativitet, teknologi, data og mennesker er fundamentet for at skabe digital succes, og Ada by Dept kombinierer alle fire aspekter.

Ada by Dept KV

Ada by Dept giver ikke kun virksomheder adgang til førende teknologi og tredjepartsintegrationer. Denne service hjælper dem til at reagere hurtigere og bryde ud af datasiloer simultant med at realisere det fulde potentiale af deres marketingindsatser. Dept udbyder altså et afgørende redskab til at automatisere større digitale initiativer og mindske tabet af data i en mere privatlivsdrevet digital verden. Derudover hjælper værktøjerne til at forbedre indsigten, så virksomhederne kan træffe bedre beslutninger i forhold til mediekøb.

Principal Analyst hos Forrester, Jay Pattisall, skrev i en nylig rapport, The Agency Data Platforms That Will Power Creativity At Scale* at “løftet om datadrevet kreativitet er inden for rækkevidde, men endnu ikke en realitet. Bureauernes evner inden for data og teknologi er i centrum, da enhver CMO mærker det stigende pres for flere målbare resultater fra deres marketing- og medieinvesteringer.”

Rituals, en af Depts kunder, som har benyttet sig af martech-løsningerne, har opnået en stigning på hele 186% i deres online salg. Også Philips, JustEat Takeaway, Spotify, AXA, Douglas, Nivea, Dextro Energy benytter sig af Depts martech-løsninger.

“Virksomheder skal i dag navigere i et meget omskifteligt landskab, hvor der konstant kommer nye barrierer op, der gør det sværere at måle effekten af marketingaktiviteter.” Fortæller Lasse Rasmussen, Managing Director hos Dept. “Med Ada by Dept bliver vi endnu bedre udrustet til at orkestrere indsatsen på tværs af marketingkanaler. Via vores tilgang, hvor vi kombinerer teknologi, kreativer og performance marketingværktøjer, giver vi vores kunder mulighed for at reagere hurtigere, skabe bedre kreative elementer, træffe velinformerede beslutninger omkring mediekøb og dermed øge udbyttet af marketingindsatsen.”

Ada by Dept stiller løsninger til rådighed, som er designet til at hjælpe virksomheder med at drive gode resultater og opnå en stærkere performance på tværs af medier, data og privatlivspolitik, SEO, markedspladser og dynamiske og kreative elementer. Samtidig sikrer Ada en gnidningsfri integration med partnere som Google. Facebook, LinkedIn, Amazon, TikTok, Salesforce og andre. Endelig giver Ada by Depts automation technology mulighed for at virksomheder kan øge effektiviteten og træffe bedre beslutninger ved hjælp af kunstig intelligens. Dept tilbyder altså en værktøjskasse som hjælper virksomheder med at bryde ud af datasiloerne og realisere deres marketingindsatsers fulde potentiale på tværs af alle initiativer.

Læs mere om Ada by Dept lige her.

Questions?

Willem Blom

Director

Willem Blom

Questions?

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.