By Malene Birger

Luksuslabel afslører nyt website

By Malene Birger, et datterselskab tilhørende IC Group A/S, er et internationalt luksusbrand, der imponerer tusindvis af modebevidste kvinder over hele verden. Modehuset repræsenterer i deres brand passioneret idéen om at få kvinder til at føle sig stærke og selvsikre. IC Group A/S besluttede at migrere den eksisterende By Malene Birger-onlinebutik fra et full-service-miljø og i stedet administrere den uafhængigt med det mål at tage kontrollen og koordinationen af onlinebutikken i egne hænder. DEPT® implementerer dette projekt på vegne af IC Group.

By Malene Birger lancerer ny onlinebutik

Det internationale luksuslabel By Malene Birger lancerede den nye onlinebutik, der kører på den cloud-baserede e-handelsløsning Salesforce Commerce Cloud, i marts 2015 med støtte fra DEPT®. Siden lanceringen har By Malene Birger administreret deres onlinebutik helt uafhængigt, herunder logistik og kundeservice. Nu har modebrandet fuld kontrol over butikssystemet og kan nemt og hurtigt tilpasse sig skiftende markedsforhold. Der er også implementeret responsivt design i butikken, den er optimeret til brug med søgemaskiner, og den er karakteriseret af større imødekommenhed over for kunderne og en bedre brandopfattelse. Dette blev opnået ved at forbinde brandet med e-handelswebsites og derefter udføre migrationen til Salesforce Commerce Cloud-platformen.

Stilfuld på alle fronter

Ny betalingsproces på én side

Ved at skifte fra en betalingsproces, der strakte sig over flere sider, til en ny proces, der kan gennemgås på én side, vil By Malene Birger give kunderne mulighed for at gennemføre deres køb hurtigere og samtidig minimere den afbrydelsesfrekvens, der opstår, når betalingsprocessen er for dyr og forvirrende. Kunden kan nu angive sine personlige data som f.eks. leveringsadresse, leveringstype og betalingsmetode direkte på en tydeligt opstillet side, hvor ordreoversigten hele tiden bliver vist.

14

lande

6

valutaer

5

sprog

Flere funktioner

For at forenkle ordrestyringen har DEPT® implementeret et særligt udviklet OMS-modul i Salesforce Commerce Cloud-platformen. Derudover er et plugin implementeret for at understøtte håndteringen af returneringer, og CRM- og PIM-systemer er integreret.

Questions?

Director Web3 & Partner

Jan Gutkuhn

Discover more

Next Case

Electrolux