Polaroid

En TikTok-kampagne, der fanger kreativiteten

Tiden? Den flyver afsted. Det er derfor, vi dokumenterer vores liv gennem fotografier. Gennem billeder kan vi opleve de særlige øjeblikke og hverdagsglimt igen og igen. Polaroid’s kamera gør øjeblikkene håndgribelige med et enkelt klik. Det ikoniske brand er velkendt blandt dem, der har rundet de 30, men knap så velkendt blandt den yngre del af befolkningen, der er digitalt indfødte: Generation Z – en generation, der foreviger deres liv med deres smartphones. Så hvordan introducerer man denne målgruppe for Polaroidkameraet? Vi kastede os ud i at løse denne udfordring sammen med Polaroid, og resultatet blev en succesfuld TikTok-kampagne, der nåede ud til mere end 9,4 millioner brugere.

Polaroid Go: Hvordan når man ud til generation Z?

Det er Polaroids overbevisning, at vi er, hvad vi skaber. For første gang i over 20 år har Polaroid skabt et helt nyt film- og kamerasystem. Den nye model er mere kompakt; det mindste analoge instant-kamera nogensinde og mere velegnet til Generation Z: Polaroid Go. Sammen satte vi os for at besvare spørgsmålet: Hvordan når vi ud til Generation Z med det nye kamera?

Vores tilgang

Velkommen til TikTok

TikTok-influencers kreativitet

Brugen af Spark Ads

Performance stak helt af

Kombinationen af kanal-specifikt content, der sad lige i skabet, og vores nøje definerede targeting skabte stærke resultater. Udover kampagnens enorme rækkevidde har vi også bemærket, at målgruppen udviste stor interesse for kampagnens content. Med den værdifulde indsigt, vi har opnået gennem denne kampagne, er næste kampagne allerede i støbeskeeen.

  • Mere end 20 millioner impressions
  • En total reach på 9,4 millioner unikke brugere
  • En gennemsynsrate på 53 %

Spørgsmål?

Discover more

Next Case

FREITAG