DEPT APPAREL – A project by DEPT®

Het gaat om meer dan er goed uitzien. Tegenwoordig gebeurt alles online en is het moeilijk om in verbinding te staan met anderen, zeker wanneer we over de hele aardbol verspreid zijn. DEPT APPAREL is daarom niet alleen ons eigen kledingmerk dat deel uitmaakt van DEPT® – het is een community.

Een digitale boetiek

DEPT APPAREL spreekt zonder woorden. Het is onze manier om mensen bij elkaar te brengen, als een brug tussen de digitale en echte wereld. Wat begon met slechts een paar stukken gemaakt van restmateriaal is nu uitgegroeid tot een onafhankelijk merk. Het gaat verder dan kleding; het gaat om deel uitmaken van iets groters, een manier om te laten zien wie we zijn bij DEPT®. Elk kledingstuk vertelt een verhaal dat resoneert met onze community.

Eenvoudig in gebruik, ziet er geweldig uit

Onze designers hebben hun hart en ziel in het ontwerpproces gestoken. Ze konden doen wat ze wilden in deze KPI-vrije speeltuin. Het resultaat is meer dan een online winkel. Het is een digitale inkijk naar waar we voor staan. Makkelijk in gebruik, visueel aantrekkelijk en elk klein detail op de site vertelt je iets over ons.


Tech met de perfecte pasvorm

Wat deze website nog meer uniek maakt, is de naadloze integratie van branding en commercie. Om de essentie van ons merk aan te wakkeren, hebben we de site voorzien van branded content en animaties die aansluiten bij ons publiek. Navigeren door de digitale ervaring gaat op natuurlijke wijze, waardoor elk bezoek even plezierig als moeiteloos is. Bij elke interactie hebben we de kans aangegrepen om subtiel het DEPT APPAREL-merk te versterken door het in elk aspect van de site te integreren. De digitale ontwerptaal bevordert een branded commerce ervaring en nodigt uit tot intuïtieve verkenning van de winkel. De contentgedreven interface is daarnaast ontworpen met de hedendaagse shopping trends in gedachten, waardoor het een relevante en boeiende plek is voor onze community.

Wat begon aals merchandise voor het bureau, is uitgegroeid tot zoveel meer. Vandaag zijn we een onafhankelijk label met onze eigen stem. Geworteld in technologie, gevormd door passie.

Manuel Di Tolve, Creative Director

Onze mensen, onze kracht

Uit onze ‘People and Culture’ enquête blijkt keer op keer dat DEPT APPAREL geliefd is bij oud en nieuw talent. En zelfs onze klanten staan te popelen om deel uit te maken van onze gemeenschap – zo hebben we samengewerkt met eBay, smart, Google en nog veel meer. Daar zijn we trots op. Maar aan het einde van de dag staat er één groep met stip op nummer één: onze mensen. Zonder hen waren we hier nooit gekomen.