Skip and go to main content

Internship Management Support

Image

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een ambitieuze en talentvolle stagiair(e) die werkervaring op wil doen binnen een snelgroeiende, internationale organisatie.

Als stagiair(e) word je onderdeel van het Management Support team ondersteun je de Founders en enkele Managing Directors van Dept. Binnen dit “controlcenter” worden agenda’s beheerd, prioriteiten gesteld en reizen geboekt, zowel in binnen -en buitenland. Tijdens de stage leer je alle aanvragen en verzoeken te plaatsen in het grote plaatje en ga je discreet om met vertrouwelijke informatie. Daarnaast boek je reizen en hotels voor het Management Team, hou je toezicht op alle te maken reizen binnen Dept, zoek je hotels en boekt congressen. Daarnaast ben je betrokken bij het organiseren van interne events in binnen- en buitenland.

De werkzaamheden zijn erg divers, wat dus ook betekent dat je snel moet kunnen schakelen. Naast de verantwoordelijkheid op het gebied van de reizen ondersteun je je collega’s bij het beheren van de agenda’s en administratieve werkzaamheden zoals het maken van afspraken, boeken van spreekkamers, opzetten van conference calls, en het organiseren van evenementen van begin tot eind.

Een groot gedeelte van het werk doe je vanachter je bureau, zoals het maken van draaiboeken, het plannen van events en afspraken of het bijwerken van Excel-lijsten. Maar we verwachten ook dat je representatief bent en tijdens events een fijn aanspreekpunt bent.

JIJ:

 • Volgt een MBO+ (niveau 3 of 4) of HBO-opleiding in de richting van Office Management, Directiesecretaresse of vergelijkbaar;
 • Hebt ervaring in het werken met Gmail, Google Calendar, Excel, Word, PowerPoint, Dropbox;
 • Bent minimaal 3 á 4 dagen per week beschikbaar (MUST!);
 • Bent organisatorisch sterk en een held(in) in timemanagement; orde en structuur moet je heerlijk vinden
 • Je bent flexibel en kunt supersnel schakelen;
 • Bent servicegericht en representatief;
 • Je bent een echte aanpakker: afwachten is niet jouw ding en je blijft lachen zelfs al hou je 100 ballen tegelijk in de lucht;
 • Hebt affiniteit met online; je hebt interesse in wat we binnen Dept doen en bent geïnteresseerd in technologie en innovatie;
 • Hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft naast Nederlands ook vloeiend Engels;

WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur;
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional;
 • Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team;
 • Een nette stagevergoeding;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes;
 • Een bootcamp die niets kost..

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Bekijk voor meer informatie de pagina over de Dept Campus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email address
Please enter a valid mobile phone number, starting with your landcode and a maximum of 10 numbers
Please enter a valid url
Please enter a valid url
upload resume *
Please upload your resume
upload motivation *
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Error
One moment please...

Just a final note! Your secret is safe with us. While searching for the most talented professionals, we gather a lot of information. But no worries. We guarantee your personal data will be stored safely. By sending out your application form, you will agree to our Privacy Policy.

Life @ Dept

Dept is an international family of specialist digital agencies, filled with the best people in our industry. Are you looking to have greater impact? We’d love to help.