Back to all articles

Førende Dansk og fem tyske digitale bureauer bliver til Dept

Peter Dam-Johnsen
Peter Dam-Johnsen
Commercial Director
Length
3 min read
Date
15 January 2019

Danske QuantAds og fem tyske bureauer ændrer navn i dag, og bliver til DEPT®. Efter rebrandingen har DEPT® nu mere end 450 ansatte, alene i Tyskland & Danmark, hvor de servicerer velkendte kunder som JYSK, DB Schenker, Nivea, Otto, Philips og Samsung.

I april sidste år, efter DEPT® havde offentliggjort at de ville fortsætte som et samlet digitalt bureau, er tiden nu kommet for de tyske og det danske bureau at skifte navn. Rebrandingen vil samle kendskab og brancheerfaring fra de tyske bureauer BE EXCELLENT, superReal, Trust Agents, visumate og XAVA Media såvel som det danske bureau QuantAds.

DEPT® skiller sig ud på grund af sin organisationsstruktur, hvor individuelle afdelinger som f.eks. Brand & Advertising, Digital Marketing, E-commerce og Marketplaces samarbejder. Afdelinger som tidligere var uafhængige bureauer med deres eget, yderst specialiserede fokusområde som bragte innovation og acceleration til sine kunder. Efter succesfuldt at have arbejdet sammen om fælles kunder som Birkenstock og Weber, følger den tyske og danske rebranding til Dept-navnet nu trop.

Det Køln baserede Amazon Marketing specialister hos Factor-a vil fortsat arbejde under sit eget navn med tilføjelse af; part of DEPT®. På under to år har Factor-a vokset fra at være en start up-virksomhed til eventuelt at blive Europas største specialiserede Amazon-bureau med 120 ansatte og med et mål om større international udvidelse under Dept-brandet.

DEPT® ønsker at understrege sin værdi til kunder som vil lede vejen i det digitale landskab med deres mission statement: ‘we help our clients reinvent & accelerate their digital reality’.

”Når det kommer til deres digitale forretning, leder virksomheder nu til dags efter en nøglepartner. Ved at kombinere kreativitet, teknologi og data tror vi at at DEPT® har fremtidens bureaumodel” siger Dimi Albers, CEO hos DEPT®. ”Vi er store nok til at arbejde med end-to-end business’, og alligevel små nok til at have en personlig relation til alle vores kunder, om det er B2B, B2C, start-ups, mellemstore eller multinationale virksomheder.

Siden 2016 har DEPT® vokset sig til at være et internationalt bureau med over 1000 ansatte spredt over 8 lande, med en omsætning på over 125 millioner euro årligt. DEPT® stræber efter, i de kommende år, at blive et af de førende digitale bureauer på verdensplan.

Vi er DEPT® – Et internationalt digitalt bureau med over 1000 erfarne digitale eksperter indenfor strategi og eksekvering. Et samlet bureau der forener teknologi, kreativitet og data. Vi hjælper med at opbygge dit brand og dele det med verden ved at nå din målgruppe med smart, innovativ og personlig kommunikation på gennemtestede platforme.www.deptagency.com

More Insights?

View all Insights

Questions?

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen