Feed services

Den digitale virkelighed giver os mulighed for hele tiden at være “på”, forbundet og at have styr på alt. Men det er ikke nok at have muligheden – for et succesfuldt brand er det ting, der må og skal gøres. At sikre at dine feeds er opdaterede (på sociale medier, Google Shopping osv.) er umagen værd, men det kræver en hel del arbejde.

Styring af produktfeeds er vigtigt for at nå ud til jeres kunder og kundeemner på tværs af mange forskellige kanaler. Det hjælper jer med at udpege de mest attraktive produkter for hver kanal og målgruppe. Det får det maksimale ud af hver reklame og annonce online og optimerer billeder, tilpassede labels, produktkategorier og alt, hvad der ellers vises i et feed.

Sådan kan vi hjælpe

Takket være vores store erfaring inden for feed-services har vi utallige genveje, værktøjer og kontaktpersoner, så vi kan administrere jeres feeds på en måde, der er hurtig og effektiv, og som giver resultater.f.

De beslutninger, vi tager for jer, er datadrevne – ligesom resten af vores forretning. Det betyder, at jeres produktannoncer ikke blot er skud i tågen; de er skræddersyede til og målrettede mod jeres målgruppe og foretrukne kundeemner. Vi kan håndtere dataeksporter, indholdsudvikling, budskaber og rapportering. På den måde er jeres feeds altid relevante for jeres kunder (og styrker ROI og konverteringer), og I ved altid præcis hvad der foregår. Gennemsigtighed og klarhed er vigtigt for os. Så i vores rapporter får I altid et grundigt overblik over, hvad der foretages samt hvorfor og hvordan.

Uanset om jeres organisation er kæmpemæssig eller af mindre størrelse kan vi hjælpe jer med tilpassede feed-services, der opfylder jeres behov og forretningsmål. Har du stadig spørgsmål? Send os endelig en besked – vi vil meget gerne diskutere valgmuligheder med jer.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.