Back to all articles

Det kreative studio Dogstudio bliver en del af DEPT®

Peter Dam-Johnsen
Peter Dam-Johnsen
Commercial Director
Length
3 min read
Date
19 May 2022

Det multidisciplinære kreative studio Dogstudio er blevet en del af DEPT®, et af verdens hurtigst voksende digitale bureauer. Dogstudio er kendt for at skabe immersive digitale og fysiske oplevelser for virksomheder som Supercell, Expo 2020 Dubai, Tomorrowland, Adobe, The New York Times, Microsoft og Hulu og har vundet adskillige priser, herunder 5 Webby Awards, 47 Awwwards og 41 FWA’er.

Dogstudios team i USA, Mexico, Belgien og Holland udvisker linjerne mellem kunst, design og teknologi og er eksperter i brugercentriske og immersive oplevelser i realtid, banebrydende 3D-platforme samt en voksende liste af Web3- og Metaverse-projekter.
 
Henry Daubrez, Partner og CEO/CCO hos Dogstudio: ”Vi har modtaget mange interessetilkendegivelser fra forskellige virksomheder gennem årene, men det har været udfordrende at finde det perfekte match, og vi er hele tiden stødt på den samme udfordring – værdier. At indgå i et partnerskab og blive en del af noget større skal give mening fra både et menneskeligt og fagligt perspektiv. Med DEPT® ser vi et perfekt kulturelt match og samme ambitioner og sult, som vi også har, når det handler om at gøre en forskel som digital virksomhed”.
Dogstudio er nu en del af DEPT® og vil fortsat operere under ledelse af Henry Daubrez, partner og CEO/CCO, og Nicolas Moies-Delval, Managing Partner og CRO.

Dogstudio har haft et langvarigt partnerskab med DEPT® og har allerede samarbejdet med flere teams, herunder BASIC/DEPT® og Hello Monday (en del af DEPT®). For nylig har Dogstudio arbejdet med teamet i Amsterdam på flere prisvindende projekter, inklusiv 3D-oplevelsen for den kendte hollandske stormagasin-kæde de Bijenkorf – et af de største projekter i DEPT®’s rekordstore antal vundne priser til dette års Webby Awards, hvor bureauet også blev kåret som ’Global Network of the Year’. 
 
Dimi Albers, CEO, DEPT®: “Dogstudio er kendt i hele verden for at lave imponerende digitale oplevelser i stor skala, der ser fantastiske ud og skaber stærke resultater for deres kunder. Men vigtigst af alt har Nicolas og Henry skabt en fantastisk kultur, der handler om at levere de bedste resultater sammen med dygtige mennesker, der elsker det, de laver. Teamet tager kreativitet og teknologi til nye højder, og deres kompetencer vil styrke vores evner til at pionere immersive oplevelser. Efter at have samarbejdet med dem over en længere periode, er vi super-glade for, at de nu officielt slutter sig til os på vores rejse mod at blive verdens bedste digitale bureau.

DEPT® blev grundlagt i Amsterdam i 2015 og er hurtigt vokset i hele verden – fra 150 medarbejdere i Holland til mere end 3.000 medarbejdere i 17 lande fordelt på fem kontinenter, der arbejder med brands som Google, Philips, eBay, Patagonia, ASOS og Diageo. Dogstudio er det femte bureau, der har sluttet sig til DEPT® i løbet af de sidste seks måneder. Bureauet har i den seneste tid øget sine kompetencer inden for Web3-teknologi og har bl.a. lanceret en dertil dedikeret Metaverse Practice og er den 28. juni 2022 værter for verdens første 24-timers Metaverse event, Meta Festival, med gratis adgang for de første 10.000 personer, der registrerer sig.

More Insights?

View all Insights

Questions?

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen