Back to all articles

DEPT® udnævner Mickey Kalifa som Chief Financial Officer

New CFO Dept scaled
Peter Dam-Johnsen
Peter Dam-Johnsen
Commercial Director
Length
3 min read
Date
20 January 2022

Det globale digitale bureau Dept meddelte i dag, at Mickey Kalifa tiltræder som Chief Financial Officer. Kalifa, som i øjeblikket er CFO for M&C Saatchi Plc tiltræder i DEPT® til maj i 2022. Han vil rapportere direkte til CEO, Dimi Albers. Kalifa vil være ansvarlig for at støtte bureauets fortsatte vækst og globale ekspansion på tværs af Europa, Nord- og Sydamerika og Asien og Stillehavsområdet.

Mickey Kalifa

Med hovedkontor i Amsterdam og støttet af investeringsfirmaet The Carlyle Group, er DEPT® et af de hurtigst voksende digitale bureauer i verden, repræsenteret i 25 lande med over 2.500 ansatte på tværs af fem kontinenter. Med et rent digitalt DNA samler DEPT® teknologi og marketing i integrerede teams for kunder som Google, Patagonia, TikTok, KFC, ASOS og Philips.
 
“Vi er både et tech- og marketingbureau, så det er vigtigt, at vores globale lederteam afspejler alle vores kapaciteter,” fortæller Dimi Albers, Global CEO hos DEPT®. “Mickey er en af ​​de mest erfarne finansielle ledere på området og har arbejdet på tværs af medier, tech og kreative virksomheder. Han er en holdspiller, der opbygger stærke relationer inden for de virksomheder, han arbejder for. Vi er glade for at byde ham velkommen til DEPT®.”
 
Før sin tid som CFO hos M&C Saatchi, havde Kalifa lederroller hos Sportech, OpenTV, Liberty Global og Sky. Igennem sin karriere har han arbejdet med adskillige finansielle og rådgivningsinstitutioner og investeringsbanker, der yder rådgivning og vejledning om investeringsspørgsmål, som vedrører teknologi, medier og telekommunikation. Kalifa har også grundlagt adskillige online- og teleselskaber, rejste startkapital og styrede succesfulde exits/salg.
 
“DEPT® er på vej til at blive en af ​​de førende digitale bureauer i verden,” udtaler Mickey Kalifa. “Jeg er spændt på at komme med i en tid med hurtig vækst, men endnu vigtigere, at blive en del af et bureau, der er dedikeret til at bevare sin stærke kultur og sætte kunderne først. Jeg ser frem til at hjælpe yderligere med at ekspandere DEPT® globalt, mens jeg fortsætter med at støtte det banebrydende arbejde, som  hjælper med at løse kundernes udfordringer.”
 
Kalifa afløser Celestine Fransen, der fratræder stillingen som CFO i DEPT®.  Fransen, der har været i DEPT® siden begyndelsen af ​​2020, forlader bureauet i slutningen af ​​april; både Fransen og Kalifa vil arbejde sammen i de kommende måneder for at sikre en glidende overgang.

More Insights?

View all Insights

Spørgsmål?

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen