Back to all articles

DEPT® fejrer tre priser ved Optimizely Partner Awards

Victor Marcus Lunde
Victor Marcus Lunde
Account Director & Head of Business Development
Length
2 min read
Date
1 September 2021

More Insights?

View all Insights

DEPT® blev udråbt til Optimizleys “Optimizer of the Year” i Storbritannien og Irland samt Europa og DACH ved Opticon21 Partner Day. DEPT® var det eneste digitale bureau ved prisuddelingen, som vandt på tværs af tre regioner.

Kategorien ‘Optimizer of the Year’ anerkender partnere, der gør en ekseptionel indsats for at levere innovative løsninger inden for digitale oplevelser og har udvist en bemærkelsesværdig vækst i rollen som partner for Optimizely – alt sammen med øje for salgstal, produktkendskab  og implementering.

Brian Robinson, Depts Managing Director i Storbritannien, sagde: “Det er en ære at blive anerkendt af Optimizely som en førende partner på tværs af tre nøgleregioner. Vores team er passionerede omkring at bruge digital teknologi til at levere fantastiske oplevelser, der skaber fremdrift for virksomheder. Inden for DEPT® er det britiske team specialister i digitale oplevelser, og denne sejr er bare en cementering af vores status som en førende europæisk Optimizely-partner.”

Optimizelys Partner Awards, der finder sted en gang om året, fejrer Optimizelys partneres dedikation til at hjælpe virksomheder udnytte deres digitale potentiale. Partnere er afgørende for Optimizelys fortsatte vækst, og prisuddelingen anerkender den indflydelse, de har på både det faglige fællesskab og kunder over hele verden.

DEPT® har mere end fem års erfaring med at arbejde med Optimizelys teknologi og mere end 50 specialiserede udviklere på tværs af DEPT®. Vi har samarbejdet for at levere fantastiske digitale oplevelser for kunder som Bouygues Energies and Services, Jotun and HYVA.

Nyheden om Optimizely-priserne kom samme dag, som DEPT® blev udråbt som Large Digital Agency of the Year ved Prolific North Champions Awards.