Marks & Spencer

Maksimering af flersprogede kampagner med betalt søgning

Marks & Spencer Group (M&S) er en stor multinational forhandler, der specialiserer sig i at sælge tøj, produkter til hjemmet og luksusmadprodukter. M&S blev stiftet i 1884 og har været stærkt repræsenteret på handelsgader i britiske byer i over hundrede år. I dag driver de over 1.000 butikker i Storbritannien og 428 internationale butikker i 56 territorier i hele verden. Deres e-handelswebsite er tilgængeligt i 33 lande og på 30 sprog. Deres samlede globale omsætning er på mere end 10,5 mia. GBP.

12 markeder og 8 sprog

Marks & Spencer ville udbygge og modne deres internationale forretning gennem en forbedret kundeoplevelse, smartere digitale investeringer og bedre strategiske beslutninger om indtog og udvidelse på udvalgte markeder. Forbedring af betalte søgeannoncer blev identificeret som en vigtig succesfaktor for at opnå dette i det overordnede marketingmix, og de kontaktede DEPT® for at få hjælp.

Det første mål var at tage fuldt ejerskab i forhold til brandet søgning og opbygge og eksekvere en skalerbar, komplet og markedsspecifik strategi for betalte søgeannoncer..

DEPT® hjalp M&S med at få fuldt udbytte af betalte søgeannoncer på 12 markeder og 8 sprog, herunder Irland, Frankrig, USA og Australien.

Vi udførte først indledende kontogennemgange, analyserede Google Search-data og udnyttede den detaljerede kanalviden til at estimere det potentielle marked. Dette var et essentielt element, når den optimale tilgang skulle designes og prioriteres.

Sammen med M&S opbyggede DEPT® planer og prognoser for hvert marked og eksekverede Paid Search-strategien i alle nominerede lande.

Opnåelse af vækst med konsekvent optimering

Omstrukturering af en fragmenteret opsætning

Den første udfordring, DEPT® overvandt, var at gå væk fra en fragmenteret og ustruktureret Paid Search-opsætning, hvor internationale markeder blev behandlet med en one-size-fits-all-tilgang.

DEPT® omstrukturerede kontoerne baseret på en blanding af analyse og detaljeret forståelse for kanalerne. Opbygningen af en skalerbar og ensartet struktur for Paid Search-kampagner gav mulighed for hurtigt at implementere Paid Search-initiativerne i alle 12 lande.

Optimeringsrejsen

Det er nemt at aktivere en kampagne, men for at opnå vækst og løbende udvikling brugte DEPT® en tilgang med tre centrale elementer: Struktur, kvalitet og finansiel præstation.

Ved at gøre dette følger vi en transparent optimeringsmodel, der er skræddersyet til både de specifikke markedsbehov og Marks & Spencers marketingkalender. Automatisering hjælper med at sikre den problemfrie og effektive eksekvering af promoveringskampagner på tværs af flere lande og sprog.

70 % stigning i omsætningen

Takket være en struktureret og ensartet tilgang og vores lokale sprog- og markedskompetencer kunne DEPT® realisere en stor andel af det internationale potentiale.

Under samarbejdet blev omsætningen fra Paid Search-kanalen forøget med mellem 25-70 % på de tolv markeder.

Questions?

Strategy Director

Christina Hansen

Discover more

Next Case

JYSK