Back to all articles

Hello Monday bliver en del af DEPT®

Victor Marcus Lunde
Victor Marcus Lunde
Account Director & Head of Business Development
Length
3 min read
Date
9 March 2022

Det internationalt anerkendte kreative bureau Hello Monday, som blev grundlagt i Aarhus i 2006, er nu blevet en del af DEPT®, et af verdens hurtigst voksende bureauer. Med sin kreative ekspertise inden for alt fra digital branding til platforme og produktudvikling, hjælper Hello Monday globale brands som Google, LEGO, Intel, YouTube, National Geographic og Meta, og bureauet har modtaget hundredvis af priser og udmærkelser, inklusive 126 FWA’er, 8 Cannes-løver, 14 Webby Awards, 5 D&AD Awards og hele 60 Awwwards. Med mere end 50 eksperter på kontorer i København, Aarhus, Amsterdam og New York kan det kreative boutique-bureau udvide sin rækkevidde markant som en del af DEPT®.

Johanne Bruun Rasmussen, kreativ direktør og grundlæggende partner hos Hello Monday, fortæller: “Da vi startede Hello Monday i Aarhus for 15 år siden, havde vi aldrig drømt om, at vores kærlighedsbarn-boutique-bureau en dag ville blive en frygtløs teenager på verdensturné på den kreative scene. Gennem årene er vi blevet kontaktet af mange organisationer, der gerne ville indgå i et partnerskab med os, men vi har altid takket nej, fordi det ikke har føltes rigtigt. Da DEPT® tog fat i os, føltes det anderledes. Alle er superflinke og nede på jorden, og de kan lide os for dem, vi er. De er et godt kulturelt match, og de vil gerne hjælpe os med de mange operationelle opgaver, som vi har erkendt, at et teenage-bureau har behov for. Kort sagt giver de os mulighed for at lave mere af det, vi elsker allermest: det kreative arbejde. Og vi tror på, at det er nøglen til at holde mandagene spændende de næste 15 år.”

Jonas Roland Therkildsen, Managing Director hos DEPT® glæder sig over nyheden:  Hello Monday kommer med et skyhøjt kreativt niveau og en kunde- og projektportefølje, der er helt unik ikke bare for Danmark men globalt. Det er uden tvivl et af danmarks og verdens allerbedste kreative bureauer, vi byder velkommen i dag, så vi er selvfølgelig ekstremt glade og stolte og glæder os til samarbejdet.”

Som en del af DEPT® vil Hello Monday fortsat ledes af dets grundlæggere, Johanne Bruun Rasmussen, Jeppe Aaen, Andreas Anderskou og Anders Jessen.

I Danmark er Hello Monday det tredje bureau, som slutter sig til DEPT®. I 2018 blev det digitale marketingbureau Quantads en del af DEPT®, og i marts 2020 fulgte designbureauet Sorthvid.

Hello Monday er det 6. bureau i løbet af de seneste 12 måneder, der med støtte fra investeringsselskabet The Carlyle Group bliver en del af DEPT®. Det kreative bureau følger dermed bl.a. det amerikansk-baserede datalogi- og udviklingsbureau Raybeam i januar 2022 samt det markedsledende tech-bureau Byte, det amerikansk-baserede software konsulentfirma Devetry, det kroatiske udviklingsbureau Blazing Edge og det digitale marketingbureau Feed i 2021. DEPT® har desuden for nylig annonceret sin udvidelse til Asien og Stillehavsområdet, anført af den tidligere Havas Group CEO Vishnu Mohan.

More Insights?

View all Insights

Spørgsmål?