Back to all articles

Det digitale marketingbureau Feed slutter sig til Dept

Peter Dam-Johnsen
Peter Dam-Johnsen
Commercial Director
Length
3 min read
Date
16 December 2021

Feed er et prisvindende bureau, der specialiserer sig i hyper-personaliseret content i stor skala for innovative globale brands som eBay, Gumtree, Ancestry.com og Opendoor. Med over 200 specialister og kontorer i London, Manchester, San Francisco, Berlin, Sydney, Paris og Toronto, kommer Feed til at accelerere sin globale vækst ved at blive en del af DEPT®, et af verdens hurtigst voksende digitale bureauer.

Feed giver banebrydende vækst til deres kunder og hjælper dem med at opbygge relationer til deres slutkunder igennem hele livscyklussen. Med en kombination af CRM, on-site, social- og digital annoncering bruger Feeds egen creative automation teknologi og omnichannel planlægning stor forbrugerindsigt til at generere og eksekvere hundrede-tusindevis af effektive annonceringer om måneden, facilitere annoncetests i stor skala og levere reel personlig kommunikation. 

“Landskabet indenfor digital marketing ændrer sig hurtigere og hurtigere delvist drevet af teknologisk innovation. Det betyder bl.a. at produktion af content skal foregå hurtigere, mere skalerbart og bedre tilpasset til de forskellige marketingplatforme” fortæller Lasse Rasmussen, Managing Director hos DEPT®. “Med hjælp fra Feeds ekspertise, egenudviklede teknologi og langsigtede kundepartnerskaber kan vi accelerere vores leverancer inden for creative automation på globalt plan. Og med vores stærke Ada by Dept-platform kan vi virkelig være frontløbere på området.”

DEPT® blev grundlagt i Amsterdam i 2015, og siden er det digitale bureau vokset hastigt over hele kloden, fra 150 mennesker i Holland til mere end 2000 mennesker fordelt over 15 lande og fem kontinenter. I denne periode er Depts omsætning steget med 1600% takket være samarbejder med brands som Patagonia, ASOS, Bose, Google, Triumph Motorcycles og Nikon. 

På Depts københavnske kontor sidder mere end 100 specialister og arbejder for brands som JYSK, Ganni, BoConcept, SteelSeries, Fritz Hansen og Muuto. Kontoret består af det tidligere Sorthvid og Quantads som rebrandede til DEPT® i henholdsvis 2020 og 2018.

Matt Lynch, grundlægger af The Feed Group, fortæller: “Som det næste skridt for Feed ville vi gerne tilbyde vores fantastiske kunder nye kompetencer, dyberegående ekspertise og muligheder for innovation. At slutte os til DEPT® gør os i stand til at gøre det på en måde, der er autentisk og kulturelt afstemt med et værdisæt, der betyder, at vi allerede føler os hjemme.” The Feed Group vil som en del af DEPT® fortsat være anført af Matt Lynch og det eksisterende ledelsesteam.

Opkøbet er sket med finansiel opbakning fra kapitalfonden The Carlyle Group, der er majoritetsejer af DEPT®. Det er Depts fjerde opkøb i år og følger købet af det teknologiske marketingbureau Byte i februar, det amerikanske konsulentfirma Devetry i april og det kroatiske udviklingsbureau Blazing Edge i juli. DEPT® har desuden netop annonceret sin udvidelse til Asien og Stillehavsområdet, anført af tidligere Havas Group CEO Vishnu Mohan.

More Insights?

View all Insights

Har du spørgsmål?

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen