Back to all articles

DEPT® vinder 20 priser ved Lovie Awards

Victor Marcus Lunde
Victor Marcus Lunde
Account Director & Head of Business Development
Length
3 min read
Date
17 November 2021

DEPT® kan fejre et rekord godt år ved Lovie Awards med hele 10 jury priser og 10 ‘people’s awards’.

På tolvte år i træk hædrer The Lovies det bedste inden for europæisk internet på tværs af websites, apps, mobile sites & podcasts, sociale medier, online-video og -annoncering. Et af verdens hurtigst voksende bureauer, DEPT® vandt én guld-, fire sølv- og fem bronzepriser. Casene var også populære blandt offentligheden og sikrede DEPT® ti People’s Lovie Awards.

“Tyve priser er en utrolig præstation” fortæller Dimi Albers, CEO hos DEPT®. “DEPT® har over 2.000 dygtige, passionerede mennesker på tværs af 15 lande, som hver dag skubber grænserne for digital innovation og kreativitet for vores kunder. Det er virkelig stort både at vinde anerkendelse fra juryen og blandt offentligheden. Vi ønsker at skabe resultater, som vores kunder kan være stolte af , og vi takker dem for at give os mulighederne for at gøre det, vi er bedst til.”

Med 1,2 milliarder videovisninger på kun seks dage og 488.000 videoer, vandt vores ‘AySauce’ TikTok-videokampagne og hashtag-udfordring for ASOS hele to People’s Awards og vandt sølv i Best Social Video Series og bronze i Social: Promotions & Contests.

Den virtuelle oplevelse, vi skabte til Eurovision Song Contest, som bragte værtsbyen til live i en 3D-verden, vandt sølv i både Video: Best Audience Integration og Apps, Mobile & Voice: Experimental & Innovation. Projektet vandt også People’s Award i begge kategorier.

Vores re-design af Van Gogh museets hjemmeside til et tilgængeligt kunstværk vandt guld i Websites: Best Practices og sølv i Mobile & Voice: Best Visual Design, samt People’s Awards i begge kategorier.

Kampagnen ‘Delivering Smiles’, skabt for bol.com,  vandt hattrick med Bronze og People’s Awards i reklamekategorien for Best Branding Strategy & Planning, Best Integrated Campaign og Best Use of Media Campaign.

Endelig er vi stolte over at vores virtuelle genskabelse af DEPT® Weekender, vores årlige begivenhed, som normalt bringer ansatte fra hele verden sammen fysisk, vandt en bronzepris og var folkets favorit kategorien Websites: Community & Social.

More Insights?

View all Insights

Spørgsmål?