Senior Paid Search Specialist

Digital Marketing DK

Til vores kontor i København er vi på udkig efter en Senior Paid Search Specialist, der ser Paid Search som en af de vigtigste discipliner til at skabe online succes, og som har evner inden for strategisk planlægning, en god forretningsforståelse og ønsket om at opnå mærkbare resultater inden for PPC-annoncering.

Som Senior Paid Search Specialist hos Dept oplever du at der er højt til loftet og kort til kaffemaskinen, så længe dine vilde og innovative påfund bliver tøjlet af de føromtalte… cold numbers. PPC dækker over flere spændende områder, med Paid Search/SEA som det primære felt, men er også dækkende for de mere upper funnel kanaler som Paid Social, Display- og YouTube-annoncering. 

Du arbejder med et af de mest spændende felter indenfor digital marketing og du indgår i et team af mere end 10 skarpe PPC eksperter. I samarbejde med vores Directors, Client Managers og konsulenter udvikler du og implementere Paid Search- og andre PPC-strategier for en række af vores internationale kunder, der spænder over en lang række industrier som e-commerce, fashion, travel og software blandt mange flere.

Du er ansvarlig for den daglige kontakt med kunderne og skal i samarbejde med de relevante kolleger:

1) Optimere kanalernes strategiske retning og udvikling

2) Udføre daglige performance-forbedringer

3) Rådgive om innovative optimeringer

4) Lave pålidelige performance-rapporter

VI TILBYDER:

 • Muligheden for at arbejde i et af Europas fedeste (data-drevne, analytiske og
  forretningsorienterede) bureauer
 • Muligheden for at arbejde med store internationale kunder som Jysk, Hunkemöller og
  Samsung
 • En lækker, sund og varieret frokost
 • En masse sjove begivenheder som fredagsbarer, temafester, vinklub osv.
 • Et spritnyt kontor i hjertet af København med god plads til teamwork breakouts og fokus-zoner og som er designet med henblik på de mange after-hours sociale aktiviteter, der foregår i virksomheden.
 • Et ungt, dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med bordfodbold, Playstation, fredagsbarer og andre sjove begivenheder 

DU:

 • Har min. 2 års erfaring med Google Ads herunder udbygning af Paid Search-
  kampagner, -strategier og -roadmaps
 • Har erfaring med Google Analytics, Bing Ads, Facebook Ads og LinkedIn Ads er en
  fordel men ikke et krav
 • Har erfaring med e-commerce (mange af vores kunder arbejder med international e-
  commerce)
 • Er flydende på dansk og engelsk
 • Er vant til at arbejde med Excel/Google Sheets

HVEM ER VI?

Hej, vi er Dept – et internationalt, digitalt bureau, der forener kreativitet, teknologi og data. Vi hjælper virksomheder med at bygge og accelerere deres digitale produkter, services og marketing. Vores team på over 1750 erfarne specialister er til stede i over 13 lande på tværs af både Europa og Nord- og Sydamerika, inklusiv vores kontor i hjertet af København med omkring 100 medarbejdere. Vi arbejder for internationale brands som Magasin, JYSK, JBL, Steelseries, Patagonia, Bose og mange flere. www.deptagency.com/en-dk/

Application sent!
There was an error! Please try again.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.