Skip and go to main content

Operationel koordinator med flair for økonomi, marketing og HR

Dept_Office_Copenhagen_19

Til vores kontor i København leder vi efter en Operationel koordinator, der kan drive og udføre de interne opgaver indenfor økonomi, marketing og HR. Du skal arbejde på tværs af organisationen og elske at have mange bolde i luften og samtidig evne at få tingene til at glide.

I samarbejde med vores Operational Director, bogholder og HR & Marketing Ansvarlige får du til opgave at drive de interne projekter inden for økonomi, HR og marketing.

Din rolle vil spænde vidt fra at sikre processerne omkring månedlig fakturering, rapportering af virksomhedens økonomi og rentabilitet samt til at sikre at alle interne processer fungerer. Desuden kommer du til at assistere på HR opgaver, planlægge og udføre eksterne events, lokalisere vores marketingmateriale til det danske marked og efterfølgende sikre, at det bliver brugt på bedste vis.

Alle økonomi opgaver udføres i samarbejde med vores bogholder, og opgaverne vil således have mere administrativ karakter såsom rapportering og procesoptimering. Fordelingen af opgaver mellem økonomi, marketing og HR er som følger 50% økonomi, 30% marketing og 20% HR.

Hvor:

København

Dig:

 • Vi forventer at du har minimum et års erfaring med håndtering af lignende opgaver inden for virksomhedsøkonomi og gerne også marketing og/eller HR
 • Du har en kandidat inden for økonomi eksempelvis en cand.merc.
 • Du er proaktiv, elsker og evner at få tingene til at ske, tager ansvar og er god til at koordinere mellem mange mennesker
 • Du er kvalitetsbevidst og evner at levere til tiden
 • Du taler flydende dansk og engelsk
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med PR og event styring
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med digital marketing såsom LinkedIn annoncering, men det er ikke et krav

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at arbejde i et af de stærkeste, data-drevne, analytiske og forretningsorienterede bureauer i Europa.
 • Et job i en veletableret, men stadig meget entreprenør orienteret virksomhed, med hurtigt voksende teams, hvor det er muligt at vokse og tage yderligere ansvarsområder hurtigt
 • Muligheden for at deltage i vores interne vidensdeling gennem både interne og eksterne events
 • En sund, varieret og lækker frokost
 • En masse sjove sociale events som fredagsbarer, fester osv.
 • En arbejdsplads i et nyt moderne kontor centralt placeret på Christianshavn kun få minutter fra Metro
 • Løn baseret på dine erfaringer og kompetencer

 

Hvem er vi?

Hej, vi er Dept – et internationalt digitalt bureau med mere end 1000 erfarne konsulenter på tværs af 11 lande. Et bureau der forener kreativitet, teknologi og data. Vi hjælper vores kunder med at finde den helt rette strategi og accelererer deres digitale verden ved at kreere oplevelser, som brugerne ønsker og forretningen har brug for. www.deptagency.com

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email address
Please enter a valid mobile phone number, starting with your landcode and a maximum of 10 numbers
Please enter a valid url
Please enter a valid url
upload resume *
Please upload your resume
upload motivation *
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Error
One moment please...

Just a final note! Your secret is safe with us. While searching for the most talented professionals, we gather a lot of information. But no worries. We guarantee your personal data will be stored safely. By sending out your application form, you will agree to our Privacy Policy.

Life @ Dept

Dept is een internationale familie van gespecialiseerde digital agencies, gevuld met de beste mensen in onze branche. Wil jij een grotere impact maken? We helpen graag.