Native advertising

Vi ønsker alle annoncer, der er mere engagerende og mindre forstyrrende. Native advertising er designet til at passe ind på de websites, som de vises på – så de er mindre forstyrrende end farvestrålende bannere eller forstyrrende pop-up-annoncer. Det er nøglen til at skabe ægte forbindelser mellem jeres kunder og jeres brand.

Sådan kan vi hjælpe

Native advertising er ekstremt effektivt, men det kan også være tidskrævende. Hos Dept vil vi gerne hjælpe dig med at spare tid. Vores services gør det muligt for dig at nyde fordelene ved native advertising uden at skulle bøvle med strategiudvikling, kampagneadministration og optimering.

Vi starter med at analysere jeres tidligere og nuværende kampagners kontostruktur, hvordan de har klaret sig mht. bud, annoncekvalitet og konvertering. Ud fra den analyse kan vi hjælpe jer med at fastsætte klart definerede mål og udvikle et road map, der støtter jeres marketingstrategi. Vi hjælper jer med at finde rundt i de forskellige kanaler, uanset om det er en sponsoreret opdatering på LinkedIn eller en historie på Snapchat. Vi hjælper jer med at skabe det indhold, der passer til den specifikke målgruppe og kanal. Det sikrer, at jeres native indhold passer ind i feed-indholdet, men at det samtidig skiller sig ud med billeder, video eller tekst, der indbyder til at blive klikket på.

Så integrerer vi det nye annonceformat fuldstændigt i jeres eksisterende kampagner og udnytter maskinlæring i vores kampagner for at skabe optimale resultater for jer. Ved at overvåge jeres målgrupper og click-through-frekvenser nøje bliver vi ved med at foretage justeringer, alt efter hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. For at sikre fuldkommen gennemsigtighed holder vi jer desuden hele tiden opdateret, så I ved, hvor hver eneste krone bliver brugt, og om vi er nødt til at ændre vores tilgang på nogen måde, eller om vi allerede er på rette vej.

Resultatet? Ved at kombinere data, kreativitet og teknologi leverer vores eksperter native annoncer, der baner vejen for, at jeres brand kan henvende sig til forbrugerne på mere autentisk vis – på den platform og i det format, de ønsker.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.